Ο Θανάσης Πάτρας με τη σύζυγό του Κατερίνα Παγώνη και την κόρη τους, Ιλία Μανόλια
NDP Photo Agency
Showbiz

Θανάσης Πάτρας: «Θέλω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ με την οικογένειά μου»

Ο Θανάσης Πάτρας, κάθε σαββατοκύριακο μας ενημερώνει και μας ψυχαγωγεί μαζί με τον Δημήτρη Πανόπουλο με τον οποίο και συμπαρουσιάζει την εκπομπή Weekenders.

Ο παρουσιαστής σε μία εξομολόγηση από καρδιάς, μιλάει για την οικογένειά του και τη λατρεία που έχει στη σύζυγό του Κατερίνα Παγώνη και την κόρη τους Ίλια Μανόλια…

Ο Θανάσης Πάτρας με τη σύζυγό του, Κατερίνα Παγώνη.

Ο Θανάσης Πάτρας παραδέχεται ότι θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του περισσότερο χρόνο για να τον περνά με την οικογένειά του…

■ Είσαι πρότυπο οικογενειάρχη, θέλει προσπάθεια για να το πετύχεις;

Με τιμάει αυτό, αλλά νομίζω το ότι αγαπάω την οικογένειά μου και θέλω να είμαι όσο περισσότερο γίνεται κοντά της δεν είναι το πρότυπο, αλλά ο ορισμός. Δεν το προσπαθώ, το επιδιώκω και είμαι πολύ ευτυχής γι’ αυτό.

■ Έπειτα από τόσα χρόνια γάμου, τι θαυμάζεις ακόμη στη γυναίκα σου;

Ότι είναι πάντα εκεί. Αδιαπραγμάτευτα και αταλάντευτα.

■ Ως πατέρας ανησυχείς για τη βία μεταξύ ανηλίκων;

Εννοείται ότι ανησυχώ, εννοείται ότι συζητώ πολύ με την κόρη μου προσπαθώντας να κατανοήσω και το σκεπτικό των νέων παιδιών. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι αν αυτός ο διάχυτος θυμός δεν είναι μόνο υπαρκτός, αλλά πυροδοτείται και ως μόδα, που κανονικοποιεί τη βία ως συμπεριφορά και ως μέσο αποδοχής.

■ Περνάς ουσιαστικό χρόνο με το παιδί σου;

Προσπαθώ, όπως και πολύς κόσμος που γνωρίζω. Σε κουβέντες που κάνουμε το αντικείμενο συζήτησης είναι ουτοπικό: Γιατί να μην υπάρχει ένα manual που να μας υποδεικνύει πώς θα γίνουμε οι τέλειοι γονείς; Αυτή όμως είναι και η ομορφιά της γονεϊκότητας και της ζωής.

Πηγή: Real

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved