Κλέλια Πανταζή: Βάφτισε τον γιο της! Ο ιδιαίτερος στολισμός και το… Άρης από το… «σκανταλιάρης»
Showbiz

Κλέλια Πανταζή: Βάφτισε τον γιο της! Ο ιδιαίτερος στολισμός και το… Άρης από το… «σκανταλιάρης»

Μαμά για τρίτη φορά έγινε τον περασμένο Ιούλιο η Κλέλια Πανταζή κι έφτασε η στιγμή της βάφτισης.

Η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος την Κυριακή 20 Οκτωβρίου βάφτισαν τον γιο τους στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι.

klelia_pantazi_1729619769_3484625648442597664_253225459.jpg

«Θα θέλαμε το όνομά του να αρχίζει από Α, όπως τα ονόματα των μεγαλύτερων παιδιών μας, Άγγελος και Αλέξανδρος. Ακόμη, όμως, δεν έχουμε καταλήξει», είχε αναφέρει η Κλέλια Πανταζή μετά τη γέννηση του γιου της και ο μικρούλης πήρε το όνομα Άρης. «Άρης λοιπόν!! Από το ΣκανταλιΆρης!!! Σας ευχαριστούμε όλους πολύ πολύ για τις υπέροχες ευχές!! Ευχαριστούμε από όσους εργάστηκαν για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα», έγραψε στην ανάρτησή της η Κλέλια Πανταζή.

Η όμορφη μανούλα μοιράστηκε φωτογραφίες και όπως κι εσύ θα δεις το θέμα ήταν φανταστικό και ιδιαίτερο.

Δες φωτογραφίες

«Να έχω υπομονή στην καθημερινότητά μου και να σκέφτομαι πιο γρήγορα γιατί, ως μητέρα, καλείσαι συνέχεια να παίρνεις αποφάσεις για άπειρα θέματα. Το βασικό για μένα είναι ότι με δίδαξε πως μπορώ να αγαπήσω ένα άλλο πλάσμα τόσο πολύ και με τόση ανιδιοτέλεια. Το φανταζόμουν, αλλά δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο έντονο και ουσιαστικό συναίσθημα. Παρά τις αδιάκοπες απαιτήσεις της, η μητρότητα είναι μια συνθήκη που μου ταιριάζει πολύ, με κάνει να νιώθω όμορφα, και αισθάνομαι ότι με έχει ολοκληρώσει ως άνθρωπο», είπε σε συνέντευξή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved