Γιώργος Καράβας: «Όταν ολοκληρωθεί η δουλειά, ο καθένας επιστρέφει στη ζωή του»
Showbiz

Γιώργος Καράβας: «Όταν ολοκληρωθεί η δουλειά, ο καθένας επιστρέφει στη ζωή του»

 Ο Γιώργος Καράβας μίλησε σε συνέντευξή του μεταξύ άλλων για το GNTM και τους πρώην συνεργάτες του. 

Αλήθεια, έχεις κρατήσει επαφές με τα πρόσωπα που συνεργάστηκες στο GNTM;

Η μεγαλύτερη επιβεβαίωση ότι με εκτίμησαν ως άνθρωπο είναι τα τηλέφωνα που δέχτηκα απ’ όλους τους πρώην συνεργάτες μου στο GNTM αλλά και το Star για «καλή επιτυχία» στο My Style Rocks. Είναι λογικό να έρθεις πιο κοντά με έναν άνθρωπο που συνεργάζεσαι καθημερινά 12-15 ώρες για να φέρεις εις πέρας ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ. Όταν ολοκληρωθεί η δουλειά, ο καθένας επιστρέφει στην πραγματικότητά του, στη ζωή του και στους φίλους του.

Photo-shared-by-Yiorgos-Karavas-on-October-02-2024-tagging-@olympiakollia-@dkalogeraki-@atticaofficial-@paulsmithdesign-and-@alexandra_vitali.-Mporei-na-einai-aspromayrh-eikona-1-atomo-geni-roloi-xeiros-g.jpg

Τι βαθμό θα έβαζες στην Κατερίνα Καραβάτου ως παρουσιάστρια του My Style Rocks;

Πέντε με τόνο! Και μάλιστα της το έχω πει. Στο πρώτο επεισόδιο που γυρίσαμε στο πλατό του My Style Rocks, της είπα: «Κατερίνα μου, συγχαρητήρια! Είσαι φανταστική παρουσιάστρια, με γνώσεις και άψογη τοποθέτηση».

Τι έχεις εκτιμήσει περισσότερο στους τρεις ανθρώπους που αναφέραμε;

Με κανέναν δεν είχα ξανασυνεργαστεί τηλεοπτικά. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι υπάρχει ομαδικότητα και μια ωραία ενέργεια. Αυτό ζητάω εξάλλου στις συνεργασίες μου. Εγώ ήμουν ο καινούριος του πρότζεκτ. Οι υπόλοιποι με έναν τρόπο είχαν συνυπάρξει σε προηγούμενες σεζόν. Με αγκάλιασαν, μου φέρονται πολύ ωραία και μου έδωσαν τον χώρο να τοποθετούμαι. Δουλεύουμε για το αποτέλεσμα και δεν νοιάζει κανέναν να βγει πιο μπροστά από τον άλλον.

Και η Βίκυ Καγιά σου έστειλε τις ευχές της για «καλή επιτυχία»;

Η τελευταία φορά που μιλήσαμε με τη Βίκυ ήταν τον Απρίλιο, όταν έχασε τον μπαμπά της. Της τηλεφώνησα και τη συλλυπήθηκα. Με ευχαρίστησε και έκτοτε δεν μιλήσαμε ξανά. Ο καθένας έχει τη ζωή του και τα δικά του επαγγελματικά πλάνα.

Ισχύει ότι εκείνη σε είχε προτείνει για το GNTM;

Ναι, είναι αλήθεια αυτό, δεν το αρνούμαι. Αλλά από τη στιγμή που κάποιος σε προτείνει μέχρι τη στιγμή που κάποιος σε παίρνει είναι μεγάλη απόσταση. Περνάς συνέχεια από δοκιμαστικά και τελικά βλέπει το κανάλι αν του κάνεις.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καράβας: Το ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλιά του, η ηλικία & η έκπληξη από τη... σύζυγό του!

Καράβας: Η σχέση του με την Καγιά, το ταξίδι στο Άγιο Όρος & τα χρόνια διαφοράς με τη γυναίκα του

Καυτά φιλιά για 2 ερωτευμένα ζευγάρια - Η άγνωστη φιλία και οι κοινές διακοπές Πανταζή-Καράβα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved