Showbiz

Οικονομάκου: Το νέο βίντεο με τον Τσερέλα σε spa και τα τρυφερά λόγια - «Ζωή μου»!

Η Αθηνά Οικονομάκου ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Μπρούνο Τσερέλα και δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις ρομαντικές στιγμές τους.

Η ηθοποιός βρίσκεται στην Ιταλία, όπου και επισκέφτηκε με τον σύντροφό της ένα spa και δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται κάποιες από τις τρυφερές στιγμές τους.

Μουσικό χαλί στο εν λόγω βίντεο επέλεξε το τραγούδι "Fix You" των Coldplay και σχολίασε στο instagram: «Κάθε μέρα είναι ένα δώρο, απόλαυσέ την σαν να είναι η τελευταία σου»!

Το νέο βίντεο που δημοσίευσε η Αθηνά με τον σύντροφό της

Ένα παρόμοιο βίντεο πόσταρε και ο Μπρούνο Τσερέλα στο Instagram του και από τους πρώτους που σχολίασαν ήταν η αγαπημένη του Νανά, όπως την αποκαλεί, η οποία του έγραψε: «Ζωή μου».

To σχόλιο της Αθηνάς

Το βίντεο του Μπρούνο

Σε πρόσφατη συνέντευξη είπε η ηθοποιός:«Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι πολύ ευτυχισμένη και απόλυτα συνειδητοποιημένη για τις αποφάσεις και τις επιλογές μου»!

Σχετικά με την σχέση εξ αποστάσεως που έχει με τον Μπρούνο Τσερέλα, αφού εκείνος ζει στην Ιταλία, η ηθοποιός είπε: «Προς το παρόν δεν με έχει δυσκολέψει. Και πιστεύω ότι επειδή υπάρχει μεγάλη διάθεση και θέληση στο να προσπερνάμε τα προβλήματα με πολύ θετικό τρόπο, προς το παρόν εκτιμώ τα οφέλη της απόστασης. Δε με δυσκολεύει, ούτε με αγχώνει, καθόλου»!

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά: Τα παιχνίδια με τα παιδιά της στο TikTok & το viral βίντεο με τη μικρή Σιέννα!

Έχω παιδιά-Βασίλης Μαυρογεωργίου: Η ηλικία, το βιογραφικό, οι σπουδές & η σημαντική θεατρική πορεία

«Όμορφες μέρες μαζί» - Ο Μπρούνο Τσερέλα μας δείχνει την καθημερινότητα με την Αθηνά Οικονομάκου

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved