Showbiz

Αντώνης Δημητριάδης: Τα γενέθλια - έκπληξη και η αφιέρωση της Θεοδωρίδου

Ξεχωριστά ήταν τα φετινά γενέθλια του Αντώνη Δημητριάδη αφού τα αγαπημένα του πρόσωπα τον ξάφνιασαν ευχάριστα και του έκαναν μια μεγάλη έκπληξη που τον συγκίνησε.

Ο γνωστός dj την περασμένη Κυριακή ήταν στα decks στο grand opening του θρυλικού «Sea Satn Athens» που επέστρεψε στην Αθήνα διά χειρός Σάμι Ιμπραήμ και Ζαννή Φραντζέσκου για μαγικές και ανεπανάληπτες στιγμές!

Την λαμπερή βραδιά των εγκαινίων πολλά πρόσωπα έδωσαν το παρών. Κάποια στιγμή και ενώ διασκέδαζαν υπό τις μουσικές επιλογές του Δημητριάδη, εμφανίστηκε μια τούρτα που ήταν για εκείνον!

Αντώνης Δημητριάδης για το μοιραίο τρένο στα Τέμπη: «Γυρνάνε οι ψυχές πίσω; Δεν γυρνάνε»

Η γοητευτική σύζυγός του Σταυρούλα Νασιούλα και αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσά τους και η καλή του φίλη Νατάσσα Θεοδωρίδου, του ευχήθηκαν... Happy Birthday και το πάρτι ξεκίνησε!

Μάλιστα η επιτυχημένη τραγουδίστρια πήγε πίσω από τα decks και τραγούδησε μαζί του το “Πριν χαθεί το όνειρό μας” με τα κινητά να παίρνουν φωτιά για να τους απαθανατίσουν.

Λίγο αργότερα ο ίδιος έγραψε στο instagram «Όλο εκπλήξεις η πρώτη μας Κυριακή στο @seasatinathens από ανθρώπους που αγαπώ με την πιο ωραία τούρτα που έχω δει για τα γενέθλια μου».

Διαβάστε επίσης:


Αντώνης Δημητριάδης: «Ο Έλληνας δεν μπορεί χωρίς ελληνικά τραγούδια»

Αντώνης Δημητριάδης: Όλα όσα αποκάλυψε για το «Σπίτι με το MEGA» και το μέλλον της εκπομπής!

Αντώνης Δημητριάδης: Σπάνια εμφάνιση με την σύζυγο και την κόρη τους

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved