Κατερίνα: Μοιράζεται το δικό της «Μου λείπεις» στα social media
Showbiz

Κατερίνα: Μοιράζεται το δικό της «Μου λείπεις» στα social media

Η Κατερίνα, μια από τις πιο ιδιαίτερες ανερχόμενες λαϊκές φωνές που αγαπήσαμε μέσα από τις επιτυχίες της «Τι Φταις Κι Εσύ» και «Κοίτα Μη Μου Φύγεις», μοιράστηκε με τους fans της ένα «αινιγματικό» Instagram Story και έκανε πολλούς από αυτούς να αναρωτιούνται.

Με μία φωτογραφία που παραπέμπει σε cart postal και τη φράση «Μου Λείπεις», η νεαρή καλλιτέχνιδα καλεί όλους τους followers της να αναδημοσιεύσουν το συγκεκριμένο εικαστικό, αφιερώνοντας το στο άτομο που λείπει περισσότερο από τη ζωή τους!

Κατερίνα: «Δεν μπορώ να συνδυάσω το καλοκαίρι με τον έρωτα. Δεν μου έχει συμβεί λογικά!»

katerian.jpg

Η συγκεκριμένη φράση η οποία παραπέμπει μάλιστα και στο ομώνυμο τραγούδι που πρωτοακούσαμε με τη φωνή του μοναδικού Γιώργου Μαζωνάκη το 1996, σε στίχους Αντώνη Παππά και μουσική Νίκου Τερζή, αποτελεί ένα πρώτο δείγμα της πολυαναμενόμενης διασκευής που πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα με τη φωνή της ταλαντούχας ερμηνεύτριας, από τη Minos EMI, A Universal Music Company.

Ακούστε πρώτοι ένα μέρος του official τραγουδιού:

https://www.instagram.com/reel/DBZVG1eOhiS/

Τη μουσική παραγωγή του νέου τραγουδιού επιμελήθηκε ο Μάριος Ψιμόπουλος και ο Νίκος Τερζής, συνθέτοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Άλλωστε, λίγες μέρες νωρίτερα, η Κατερίνα με μία ανάρτηση στους προσωπικούς της λογαριασμούς σε Instagram και TikTok αποκάλυψε ένα μέρος του official release, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές και κάνοντας τους fans της να ανυπομονούν!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved