Μητρούσης: «Ο Στάθης Ψάλτης ήταν τεράστιος ηθοποιός- Ο Σεφερλής θα μπορούσε να παίξει στην Επίδαυρο»

NDPPHOTO 

thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Μητρούσης: «Ο Στάθης Ψάλτης ήταν τεράστιος ηθοποιός- Ο Σεφερλής θα μπορούσε να παίξει στην Επίδαυρο»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή "Το Πρωινό", ο Μιχάλης Μητρούσης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για σημαντικά πρόσωπα της καλλιτεχνικής του διαδρομής, αλλά και για την κόρη του, Μαρίλια.

Ο ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί με ειλικρίνεια στον Στάθη Ψάλτη, τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και τις πιέσεις που δέχθηκε η κόρη του από τα ΜΜΕ.

Μητρούσης: «Δεν ήταν καθόλου καλή η πίεση που άσκησαν στο παιδί μου, ρωτώντας την για τον Γεωργούλη»

202112151143220.1747_MIXALIS_MITROYSIS_14122021.jpg

NDPPHOTO

NDP photo agency

«Ήταν ένας τεράστιος ηθοποιός, αλλά έκανε σαχλαμάρες κατά διαστήματα και το ήξερε», ανέφερε για τον Στάθη Ψάλτη. Ο Μητρούσης τόνισε ότι ο Ψάλτης, παρά την κωμική του καριέρα, είχε τεράστιο ταλέντο που δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Για τον Μάρκο Σεφερλή, δήλωσε: «Ο Σεφερλής είναι ένας πάρα πολύ καλός και άξιος ηθοποιός. Είναι από αυτούς που παίζουν τα πάντα και θα μπορούσε, με καθοδήγηση, να παίξει στην Επίδαυρο».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη, υποστηρίζοντας ότι είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί και δεν θα δίσταζε να συνεργαστεί μαζί τους. Τέλος, μίλησε για την κόρη του Μαρίλια, λέγοντας: «Η Μαρίλια είναι πολύ καλή ηθοποιός, αν δεν ήταν, θα με ενοχλούσε. Δεν ήταν καθόλου καλή η πίεση που της άσκησαν για τον Αλέξη Γεωργούλη».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Μητρούσης: «Για τα λάθη που κάνουν τα παιδιά φταίνε μόνο οι γονείς»

Μαρίλια Μητρούση για Γεωργούλη: «Μην μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved