Showbiz

Οικονομάκου: Η γνωριμία με τον Τσερέλα, ο χωρισμός & ο λόγος που μίλησε δημόσια για τη σχέση της

Η Αθηνά Οικονομάκου, μετά από ένα δύσκολο χωρισμό, άνοιξε νέο κεφάλαιο στη ζωή της, με τον νέο της σύντροφο, Μπρούνο Τσερέλα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση τους, εξηγώντας τον λόγο που επέλεξε να δημοσιοποιήσει τη νέα της σχέση, αλλά και για την απόφαση που πήρε με τον πρώην σύζυγό της να χωρίσουν.

Οικονομάκου: Το νέο βίντεο με τον Τσερέλα σε spa και τα τρυφερά λόγια - «Ζωή μου»!

Η γνωριμία της με τον Μπρούνο Τσερέλα ήταν καρμική όπως έχει υποστηρίξει και η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της λέγοντας πως:

«Είναι μεγάλη ιστορία η γνωριμία μας, είναι ιδιαίτερο! Είναι καρμική η γνωριμία μας. Χρειάζεται χρόνος για να αποδεχτείς αυτόν τον φόβο που σου προκαλεί αυτό το γιγαντιαίο συναίσθημα. Μου πήρε χρόνο να πάψω να φοβάμαι γι’ αυτό που νιώθω. Με ηρέμησε η αίσθηση της σταθερότητας που νιώθω από τον σύντροφό μου!».

Όσον αφορά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν μια απόλυτα συνειδητή απόφαση. «Ήταν κάτι που το έκανα γιατί δεν ήθελα να υπονομεύσουν την συγκεκριμένη σχέση μου. Εννοώ με το να κρύβομαι μονίμως και να πρέπει να μην υπάρχω πουθενά. Δε γινόταν», δήλωσε χαρακτηριστικά. Εξήγησε πως μετά τον χωρισμό της, παρατήρησε μια έντονη κινητικότητα γύρω από την προσωπική της ζωή και έτσι αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη σχέση της, ώστε να αποφύγει παρεξηγήσεις και κακοπροαίρετες φήμες.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ξεκάθαρη πως πλέον δεν την τρομάζει η δημοσιότητα, καθώς την έχει αποδεχτεί ως κομμάτι της ζωής της. «Την έχω αποδεχτεί αν συνεχίσει στη ζωή μου να με ταράζει και να με ταλαιπωρεί, πρέπει να αλλάξω επάγγελμα. Και, όπως ξαναείπα, εγώ θέλω να κάνω αυτά που μου αρέσουν», ανέφερε. Σημείωσε επίσης ότι η δημοσιότητα έχει και τα θετικά της: «Δεν είναι και τόσο άσχημο να σε βλέπουν στο δρόμο και να σε χαιρετάνε, να σ’ αγκαλιάζουν, να σου μιλάνε όμορφα, να σου χαμογελάνε, να σου ζητάνε να βγάλεις φωτογραφίες».

Όταν ρωτήθηκε αν η σχέση εξ αποστάσεως με τον Μπρούνο την δυσκολεύει, η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε πως προς το παρόν δεν την έχει επηρεάσει, καθώς και οι δύο έχουν διάθεση να διατηρήσουν τη θετική ενέργεια μεταξύ τους. «Δε με δυσκολεύει, ούτε με αγχώνει καθόλου», δήλωσε, εκτιμώντας τα οφέλη της απόστασης.

Όσον αφορά τον χωρισμό, η ηθοποιός τον χαρακτήρισε «μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις» της ζωής της, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Ωστόσο, τόνισε ότι υπάρχει πολλή αγάπη και σεβασμός με τον πρώην σύζυγό της, κάτι που τους βοήθησε να διατηρήσουν μια πολύ καλή σχέση για το καλό της οικογένειάς τους. «Υπάρχει πάρα πολλή αγάπη, μία οικογένεια πολύ δεμένη και μία πολύ ωραία σχέση με τον πρώην σύζυγό μου», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά: Τα παιχνίδια με τα παιδιά της στο TikTok & το viral βίντεο με τη μικρή Σιέννα!

Έχω παιδιά-Βασίλης Μαυρογεωργίου: Η ηλικία, το βιογραφικό, οι σπουδές & η σημαντική θεατρική πορεία

«Όμορφες μέρες μαζί» - Ο Μπρούνο Τσερέλα μας δείχνει την καθημερινότητα με την Αθηνά Οικονομάκου

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved