Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Έχασε 10 κιλά μέσα σε ένα μήνα - Μας έδειξε το πριν και το μετά

Μία διαφορετική ανάρτηση έκανε η Κατερίνα Στικούδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει 10 ολόκληρα κιλά μέσα σε ένα μήνα. Η ίδια έχει δεχτεί έντονη κριτική για τα κιλά της όμως πήρε την απόφαση να κάνει αλλαγές.

Η Κατερίνα Στικούδη, μέσα από δύο φωτογραφίες μας έδειξε πως ήταν το σώμα της όταν ξεκίνησε τη γυμναστική μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της ενώ στη δεύτερη εικόνα μας δείχνει πως είναι σήμερα.

Στικούδη: «Γνώρισα τον άντρα μου στα 23-Εμπειρίες ελάχιστες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού»

ΕΧΑΣΑ 10 ΚΙΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. Μετά τη δεύτερη γέννα μου ένιωθα ότι είχα κολλήσει. Ότι ενώ γυμναζόμουν καθημερινά, το σώμα μου δεν άλλαζε. Το αποτέλεσμα το βλέπετε… αν θέλετε να δείτε πως θα τα πάμε στους αγώνες, ελάτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Κατερίνα Στικούδη - Θα φύγει κανένα χαστούκι ακούγοντας σχόλια για τα κιλά μου

Η ίδια είχε μιλήσει πρόσφατα για τα σχόλια που δέχεται: «Δεν ήμουν και πολύ skinny πάντα, ήμουν γυμνασμένη αλλά δεν ήμουν 0 νούμερο, ούτε και θέλω να γίνω. Μου αρέσει όπως είμαι. Όταν θέλω να φάω παραπάνω, θα φάω, όταν δεν θέλω, δεν θα φάω».

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Σου έρχεται να φύγει κανένα χαστούκι αλλά δεν είμαστε υπέρ της βίας, οπότε το επικοινωνούμε με άλλο τρόπο… Εννοείται πως θα το πω αν με ενοχλεί αυτό που θα ακούσω και χαίρομαι πάρα πολύ που έχει σταματήσει η ερώτηση: “Πού άφησες τα παιδιά;” Μου αρέσει που δεν ρωτάνε πια τις γυναίκες σε μια θεατρική πρεμιέρα, δεν είναι ωραία αυτά. Λάθος όλο, απ’ όπου και να το πιάσεις».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Στικούδη: Το εντυπωσιακό animal zoo theme πάρτι για τα 3α γενέθλια του γιου της, Βύρωνα!

Κατερίνα Στικούδη: Υπάρχουν εκπομπές που μπορεί να μη με ξαναδείτε και ποτέ εκεί πέρα...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved