Λιβάνης: «Είμαι χαζομπαμπάς! Αλλάζω πάνες μόνο εγώ» - Η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Ανδρομάχη
Showbiz

Λιβάνης: «Είμαι χαζομπαμπάς! Αλλάζω πάνες μόνο εγώ» - Η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Ανδρομάχη

 Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο και στην Ανδρομάχη, αλλά και στον γιο του και δηλώνει χαζομπαμπάς!

Ο τραγουδιστής είπε για τη σχέση του με την Ανδρομάχη: «Υπάρχει ζήλεια γιατί υπάρχει καψούρα κι έρωτας. Όσο θα υπάρχει αυτό, θα περνάμε καλά. Τώρα βάζουμε τη λογική να περνά από επάνω γιατί αν αφήνεις συνέχεια το ένστικτο και την καρδιά, κάπου θα χαθεί. Οπότε με τη συζήτηση τα καταφέρνουμε. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Ήμουν λίγο έντονος. Ήμασταν φίλοι χρόνια και την πίεζα λίγο».

jpg-(1).jpg

Ο Γιώργος Λιβάνης ανέφερε για τον γιο του: «Είμαι 100% χαζομπαμπάς. Αυτά τα κάνω μόνο εγώ. Όχι ότι δεν θέλει η Ανδρομάχη να τα κάνει, απλά θέλω να το κάνω εγώ. Όποτε λείπω δύο μέρες, μου λείπει η μυρωδιά του. Δένεσαι συναισθηματικά. Έφτασα να μην πηγαίνω γυμναστήριο για να είμαι σπίτι κι έλεγα: όχι, μην παρατήσεις αυτό που κάνεις»!

Photo-shared-by-Giorgos-Livanis-on-September-16-2024-tagging-@andromache_dim-and-@mitera.gr.-Mporei-na-einai-eikona-2-atoma-mwro-atoma-poy-xamogeloyn-pana-kai-nosokomeio..jpg

Δείτε και το σχετικό βίντεο παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Λιβάνης – Ανδρομάχη: Οι πρώτες φωτό του νεογέννητου γιου τους: «Δεν περιγράφεται αυτό που ζούμε»

Γέννησε η Ανδρομάχη - Πατέρας έγινε ο Γιώργος Λιβάνης για πρώτη φορά

Γιώργος Λιβάνης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved