Μαρία Ηλιάκη: «Αν βλέπεις ότι αυτό τον κάνει να δυσανασχετεί, φύγε…»!
NDP Photo Agency
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: «Αν βλέπεις ότι αυτό τον κάνει να δυσανασχετεί, φύγε…»!

Η Μαρία Ηλιάκη μπορεί έχει μία όμορφη οικογενειακή ζωή με τον Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, Κατερίνα, όμως δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram της στο οποίο έδωσε συμβουλές στους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά με τα ερωτικά.

 

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα red fags που μπορούμε να εντοπίσουμε σε ένα άτομο, που βλέπουμε ερωτικά.

Συγκεκριμένα είπε: «Σήμερα το θέμα μας είναι τα red flags. Δεν ξέρω πώς να το πω στα ελληνικά, είναι αυτά που όταν βλέπεις πρέπει να φεύγεις, να μην κάθεσαι καθόλου. Νούμερο 1: Σου λέει σ' αγαπώ από τα πρώτα ραντεβού. Εκεί, τώρα, δεν κολακεύεσαι. Είναι αστείο να σου πει ο άλλος σ' αγαπώ από τα πρώτα ραντεβού. Εκεί απλά φεύγεις, γιατί ο άλλος δεν είναι καλά, δηλαδή αποκλείεται! Πώς πρόλαβε και σε αγαπήσει; Είπαμε.., Τι καρδιά είναι αυτή; Σε κοροϊδεύει. Νούμερο 2: Κάνουν να απαντήσουν πάρα πολλή ώρα και στα τηλέφωνα και στα μηνύματά σου. Πόσο πολυάσχολος είσαι πια; Είπαμε! Δηλαδή και εμείς έχουμε δουλειές, δεν κάναμε έτσι. Ειδικά όταν τον βλέπεις να είναι ενεργός στα social και να μην απαντάει σε σένα... Κάθεται αυτός εκεί κάνει τα stories του και σε σένα δεν έχει απαντήσει ποτέ. Ε, πώς είναι δυνατόν; Αφού το πιάνεις το ρημάδι το κινητό, εμένα γιατί δεν μου απαντάς; Φεύγεις!»!

iliaki3.jpg

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Νούμερο 3: Δεν προτείνει τίποτα, καμία ιδέα. Που θα πάμε, τι θα κάνουμε, τα αφήνει όλα επάνω σου, Βαριέται κοινώς. Δεν τους θέλουμε αυτούς. Τι, όλα εμείς θα τα προτείνουμε; Σκέψου και εσύ μία ωραία ιδέα να πάμε κάπου. Όλες τις ιδέες εμείς θα τις γεννάμε; Νούμερο 4: Η αγένεια! Πρόσεξε, όταν είναι πάρα πολύ ευγενικός με σένα αλλά πάρα πολύ αγενής με τον σερβιτόρο, με τον παρκαδόρο, τον άνθρωπο στην γκαρνταρόμπα, με τον ταμία, με όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας προσφέρουν υπηρεσίες, τότε απλά να φύγεις τρέχοντας. διότι η αγένεια τρέχει στο αίμα του. Νούμερο 5: Δεν θέλει να σε συστήνει σε κανέναν δικό του άνθρωπο. Δεν είπαμε τον πρώτο μήνα να σε πάει στο σπίτι του 'να έφερα τη νύφη' ούτε είπαμε να λογοδοθείτε από τον πρώτο μήνα. Αλλά το να μην θέλει να σε γνωρίσει σε φίλους του, σε γνωστούς του, ακόμα και στον αδερφό του ή στην αδερφή του... Το να του πεις ας πούμε 'θα είναι εκεί και η μαμά μου, έλα' και αυτός να βγάζει φλύκταινες σημαίνει ότι δεν... Κάτι παίζεται εκεί. Καλύτερα να φύγεις. Επίσης, εξαφανίζεται όταν εσύ έχεις πρόβλημα. Δεν τον θέλουμε τον άλλον στα χα χου και στα ωραία και μόνο στα πάρτι. Τον θέλουμε και στα προβλήματα. Και δεν είπαμε ότι θα σου φορτώνουμε συνεχώς τα προβλήματά μας ούτε λέμε από το πρωί μέχρι το βράδυ τις, δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στη ζωή αλλά τι να κάνουμε τώρα... Η ζωή δεν είναι μόνο χαρές. Θα σου πω και το πρόβλημα. Αν βλέπεις ότι αυτό τον κάνει να δυσανασχετεί, φύγε!»

iliaki-21.jpg

Και κατέληξε: «Τελευταίο και καλύτερο: τσιγκούνης - σπάταλος. Είναι και τα δύο εξίσου κακά. Όταν ο άλλος είναι πάρα πολύ τσιγκούνης, είναι τσιγκούνης και στην ψυχή. Όταν ο άλλος είναι πάρα πολύ σπάταλος, είναι η σπατάλη κάτι που δεν θέλουμε. Σημαίνει ότι δεν έχει μέτρο, δεν μπορεί να βάλει όρια, δεν... Ξοδεύει αβέρτα, Πόσα πια; Εκτός αν είναι ο Elon Musk, Bill Gates, ένας πλούσιος... Εκτός αν είναι αυτός που ξοδεύει αβέρτα, αλλά έναν άνθρωπο μιας μέσης κατάστασης δεν τον θέλουμε να ξοδεύει αβέρτα. Δεν είναι ωραίο για το μέλλον μας… Γενικά παιδιά, οι σχέσεις θέλουν χρόνο. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, δώστε χρόνο και στον άλλον άνθρωπο. Γνωρίστε τον, μην ενθουσιάζεστε. Δείτε αν συμφωνείτε σε κάποια πολύ βασικά πράγματα για να προχωρήσετε παρακάτω, αν οι βασικές σας αξίες είναι ίδιες, γιατί αν υπάρχει μεγάλο χάσμα σε πολύ βασικά πράγματα του χαρακτήρα και του τρόπου που βλέπετε τη ζωή, δεν θα πάμε πουθενά... Αυτά, με αγάπη!»!

https://www.instagram.com/reel/DBbSByri4OA/

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ηλιάκη: Έτσι η κόρη της, Κατερίνα έκοψε την πιπίλα - Οι πρώτες 15-20 μέρες ήταν εφιάλτης

Λύγισε η Μαρία Ηλιάκη – Η αναφορά στη μητέρα της και τα κλάματα: «Μου λείπει. Θα ήθελα να δει…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved