Showbiz

Λένα Αρώνη: Η μικρή της κόρη ενηλικιώθηκε – Η σπάνια φωτογραφία και οι ευχές

Μια υπέροχη οικογένεια έχει δημιουργήσει η Λένα Αρώνη.

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Ηλίας Γεωργαλάς έχουν αποκτήσει τρεις υπέροχες κόρες, τη Ζένια, τη Μαρία και τη Σοφία και μπορεί να έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο η ίδια θα μοιραστεί στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, όπως αυτή που θέλησε να πει και δημόσια τις ευχές της στη μικρότερη της κόρη.

Λένα Αρώνη: Η σπάνια φωτό με την 23χρονη κούκλα κόρη της & η τρομερή ομοιότητα

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η Λένα Αρώνη δημοσίευσε φωτογραφία της κι έγραψε:

«18! Το μικρό μας, το τρίτο μας! Κοίτα μπροστά, ψηλά. ανοιχτά, φωτεινά σποράκι μου! Ευτυχία που σε γέννησα. Να είσαι γερή και ευτυχισμένη!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία της

«Το να µεγαλώνεις τρία κορίτσια στην Ελλάδα είναι δύσκολο αυτή την εποχή. Τα κορίτσια µου είναι 16, 14 και 10 ετών και το πλαίσιο µέσα στο οποίο καλούµαστε όλοι να µεγαλώσουµε τα παιδιά µας είναι µια κινούµενη άµµος. Τα ίδια τα παιδιά έχουν ήδη απορροφήσει όσα συµβαίνουν γύρω µας τα τελευταία επτά χρόνια. Ανησυχώ για τα πάντα, αλλά δεν µπορώ να µην είµαι αισιόδοξη.

Η ζωή είναι µεγαλύτερη από εµάς. Το µόνο που προσπαθώ να τους περάσω είναι να σέβονται, να αγαπούν και να βρουν τις κλίσεις τους, αυτό που θέλουν αληθινά να είναι και να γίνουν στην ενήλικη ζωή τους.», είχε πει το 2017 η ιδια σε συνέντευξή της μιλώντας για τις κόρες της.

Λένα Αρώνη: Με πειράζει που περνά ο χρόνος και δεν έχει να κάνει με τον ναρκισσισμό αυτό

Λένα Αρώνη: Σπάνια εμφάνιση με την οικογένειά της – Οι κούκλες κόρες της

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved