Showbiz

Κωνσταντίνα Πλιάτσικα: Η σπάνια έξοδος με τη μητέρα της και η ομοιότητά τους

Με υπέροχα σύνολα μαμά και κόρη σε πρόσφατη έξοδό τους.

Ο λόγος για την κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα, Κωνσταντίνα και τη μητέρα της, Νάντια Σπηλιωτοπούλου, οι οποίες απόλαυσαν μια βραδιά στο VOX.

Κωνσταντίνα Πλιάτσικα: Η κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα κάνει θραύση στις διεθνείς πασαρέλες!

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες μαμά και κόρη επέλεξαν total black σύνολα και όπως ήταν φυσικό τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Αξίζει να σημειωθεί πως η πανέμορφη κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα ήδη διαπρέπει στον χώρο του μόντελινγκ και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της διεθνούς βιομηχανίας της μόδας.

Δες τις φωτογραφίες

Αν και ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που επιλέγει να κρατά την προσωπική του ζωή και την οικογενειακή του γαλήνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχει μιλήσει δημοσίως, με μεγάλη τρυφερότητα για την κόρη του:

«Έχει προτεραιότητα και σου δείχνει τα πράγματα με έναν μαγικό τρόπο στη σωστή τους διάσταση. Αλλά δεν πρέπει πάντα να περιμένουμε μια αφορμή τόσο μεγάλη, όπως είναι η γέννηση ενός παιδιού, να περιμένουμε την αφορμή από έναν άλλο άνθρωπο. Αυτές τις αφορμές πρέπει να τις βρίσκουμε και να τις ψάχνουμε από μόνοι μας», έχει πει χαρακτηριστικά.

Φίλιππος Πλιάτσικας: «Ο ρόλος του γονιού μπαίνει πάνω απ' όλα»

Φίλιππος Πλιάτσικας: «Οι Πυξ Λαξ δεν διαλύθηκαν ποτέ στην πραγματικότητα»

Πλιάτσικας: «Δεν ξέρω αν η καλλιτεχνική μας πορεία θα ήταν η ίδια αν ο Καρράς δεν έλεγε το τραγούδι»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved