Showbiz

Το απίθανο σύνολο της Καινούργιου, το δερμάτινο blazer της Σαρρή & η no make up εμφάνιση της Αντωνά

Βραδινές έξοδοι, χαλαρές βόλτες και υπέροχες εμφανίσεις.

Όλα τα είχε η εβδομάδα που πέρασε και εμείς εστιάσαμε στις εμφανίσεις των επώνυμων, οι οποίες εύκολα μπορούν να δώσουν έμπνευση.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πρόσφατα την Κατερίνα Καινούργιου να απολαμβάνει τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας. Για την έξοδό της αυτή η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα επέλεξε ένα σύνολο με υπέροχο pattern σε κόκκινες αποχρώσεις. Η Κατερίνα το συνδύασε με κόκκινο τοπ μέσα από το λεπτό blazer κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα.

Σε νυχτερινή της έξοδο συναντήσαμε την Ιωάννα Σαρρή. Και κάπως έτσι καταλαβαίνουμε πως ο χειμώνας μπαίνει σιγά σιγά αφού και δερμάτινο blazer φόρεσε αλλά και μαύρο καλσόν. Πιο συγκεκριμένα το όμορφο μοντέλο για της έξοδό της επέλεξε μαύρο oversize σακάκι με δερμάτινη υφή, το οποίο συνδύασε με μαύρο καλσόν, μαύρο τοπ και ένα ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι ιδιαίτερες μπότες.

Τέλος, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Μαρία Αντωνά σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας με μίνι τζιν φούστα, τοπ σε γαλάζια απόχρωση και μπότες σε nude απόχρωση. Η ίδια μάλιστα επέλεξε να εμφανιστεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ήταν μια κούκλα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved