Showbiz

Λύγισε η Μπακοδήμου: «O Δημήτρης Αργυρόπουλος νόμιζε ότι θα έρθει στο νοσοκομείο για αναγνώριση»

Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε καλεσμένη στo «Στούντιο 4» της Παρασκευής 25/10 και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια της υγείας της καθώς πριν από μερικές μέρες βρέθηκε στο νοσοκομείο. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο πόσο της στάθηκε ο πρώην σύζυγός της Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε: «Καλά είμαι ευτυχώς. Δεν έχω συνέλθει ακόμη αλλά το έχω συνειδητοποιήσει. Το αλλεργικό σοκ είναι κάτι που κάνει τον οργανισμό να καταρρεύσει. Κινδυνεύεις βέβαια σοβαρά. Σιγά σιγά ανακτώ τις δυνάμεις μου. Ψυχολογικά με έχει ρίξει, μπορεί να είναι μετατραυματικό στρες. Γιατί φεύγεις και έρχεσαι. Όλο αυτό είναι ένα χτύπημα στον πυρήνα σου, υπάρχω και δεν υπάρχω. Δύο ημέρες πριν γιορτάζαμε σε κάτι γενέθλια και μετά εγώ θα μπορούσα να μην είμαι, τόσο απλά.

Συγκλονίζει η Μαρία Μπακοδήμου: «Έφυγα και γύρισα, μπορεί να έχω και μετατραυματικό στρες»

Πήγα να κάνω μια εξέταση που έπρεπε να κάνω μέθη. Πήρα τη μέθη και όταν μου έβαλαν το αντιβιοτικό, νομίζουμε δεν ξέρουμε, τώρα το ψάχνουμε με τον αλλεργιολόγο. Αυτό έγινε 2/10. Δε θυμάμαι τι έγινε, κατέρρευσα, συνήλθα 31 ώρες μετά στην εντατική. Αμέσως το κατάλαβαν, δεν είχα σφυγμό. Δεν ξέρω αν έχω συναίσθηση ποια στιγμή ήταν ότι ένιωθα πως καίγομαι. Το κάψιμο είναι η ένδειξη της αλλεργίας μου. Είχα την αίσθηση ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά, γιατί υπέφερα. Στη κατάσταση πριν ξυπνήσω. Δεν θέλω να πω πράγματα που θα ακούσουν τα παιδιά μου, δεν ήταν εύκολο.

Η συγκίνηση της παρουσιάστριας στον αέρα της ΕΡΤ!

«O Δημήτρης Αργυρόπουλος νόμιζε ότι θα έρθει στο νοσκομείο για αναγνώριση»

«Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν. Και θέλω να αναφερθώ σε ένα θέμα με αφορμή την περιπέτεια της υγείας μου. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο και συνέβη αυτό, ήμουν στη ΜΕΘ, είχε έρθει μια φίλη να με πάρει και της λένε “Έχει γίνει μια επιπλοκή και πρέπει να καλέσουμε έναν δικό της”. Εκείνη τρελάθηκε και δεν ήξερε ποιον να καλέσει. Και κάλεσε τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, τον μπαμπά των παιδιών. Ο οποίος νόμιζε ότι θα έρθει να με αναγνωρίσει. Και η συμβολή του Δημήτρη ήταν πολύ σημαντική και ας έχουμε πει χιλιάδες πράγματα μεταξύ μας. Αλλά αυτό πραγματικά ήταν κάτι που με άλλαξε. Του χρωστάω πάρα πολλλά γι αυτά που έκανε εκεί. Δεν θα πω περισσότερα γιατί είναι πολύ προσωπικά. Αυτό είναι ένα μάθημα ότι ποτέ δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος στο τέλος. Μπορεί να ανακαλύψεις είτε μια καλή είτε μια κακή πλευρά».

Δείτε το βίντεο:

Μαρία Μπακοδήμου: Περήφανη μαμά! Σε event συνοδευόμενη από τον γιο της, Άρη Αργυρόπουλο

Μαρία Μπακοδήμου για την περιπέτεια της υγείας της – Φοβήθηκα για τη ζωή μου...

Διαφορετική έναρξη για την Ζαμπέτογλου: «Eίμαστε σε δύσκολη θέση, προσπαθούμε να είμαστε χαρούμενοι»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved