Showbiz

Τσιμιτσέλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια υγείας -Η αποκάλυψη για το γύρισμα που δεν έγινε

Δύσκολες ώρες βίωσε τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αφού αναγκάστηκε να ακυρώσει την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Ο γνωστός ηθοποιός και παραγωγός, είχε κορονοϊό και ήταν αδύνατο να είναι εντάξει στις θεατρικές του υποχρεώσεις ενώ ακόμα και αν ένιωθε καλά σε ό,τι είχε να κάνει με τη φυσική του κατάσταση, δεν ήθελε να κολλήσει τους συνεργάτες του.

Έτσι, αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του και να απέχει για λίγο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Γενέθλια για τη Λασκαράκη! Η ηλικία, το παιδί με τον Τσιμιτσέλη & ο φλογερός έρωτας με τον Σουλτάτο

Μάλιστα, όταν έμαθε ότι έχει κορονοϊό φρόντισε να ενημερώσει το κοινό μέσα από ανάρτησή του. Συγκεκριμένα έγραψε: «Η παράσταση “Για μια ζωή” απόψε δεν θα γίνει! Ζητώ συγνώμη από ηθοποιούς και κοινό για την αναστάτωση, αλλά ο κόβιντ με αγάπησε», έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στη φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media, δείχνοντας παράλληλα και το θετικό τεστ που είχε κάνει.

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού παρακάτω:

Σήμερα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Weekenders» και μίλησε για τη σύντομη αυτή περιπέτεια υγείας του. Συγκεκριμένα είπε για την κατάσταση της υγείας του τώρα: «Δεν το περνάω βαριά. Μπούκωμα έχω και ελάχιστα δέκατα. Έχω απλά αυτή την καταρροή που σου διαλύει λίγο τον νευρικό σύστημα... Οι παραστάσεις συνεχίζονται κανονικά, έγινε αντικατάσταση στον ρόλο μου και εγώ θα είμαι στην παράσταση από την ερχόμενη Τετάρτη» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ενώ ο Πάτρας αποκάλυψε ότι μέσα στην εβδομάδα είχε γύρισμα για συνέντευξη με τον ηθοποιό όμως δεν έγινε ποτέ λόγω της ασθένειάς του.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved