Showbiz

Μουρατίδης: «Δεν καθορίζω τις επιλογές μου με βάση το διαδίκτυο» – Η απάντησή του για το Money Drop

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «2:22 A Ghost Story», ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για την απόφασή του να δοκιμαστεί στην παρουσίαση με το Money Drop στον Alpha, απαντώντας και στην κριτική που δέχθηκε γι’ αυτό το νέο βήμα.

«Έκανα το πρώτο βήμα μου στην παρουσίαση με το δεξί. Είναι μία πολύ ωραία εμπειρία αυτή, περνάω πάρα πολύ καλά και το χαίρομαι πάρα πολύ», δήλωσε ο ηθοποιός, προσθέτοντας πως αν και του είχαν γίνει προτάσεις στο παρελθόν, δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή τότε.

Φάνης Μουρατίδης: Πέρασα οικονομικά & δεν πήγα ποτέ να σπουδάσω, γιατί δεν έχω ταλέντο με τα χρήματα

Όσον αφορά τα σχόλια που γράφονται για τους ηθοποιούς που παρουσιάζουν, ο Φάνης Μουρατίδης απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Δεν με αφορούν τα σχόλια που γράφονται και λέγονται για τους ηθοποιούς που παρουσιάζουν. Καθένας βγαίνει και λέει αυτό που πιστεύει, είτε αρνητικό, είτε θετικό. Εγώ δεν μπορώ να απαντήσω στον καθένα, ούτε και να καθορίσω τις επιλογές της ζωής μου με βάση το τι βλέπει ο καθένας».

Τέλος, ο ηθοποιός τόνισε πως θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, προσδοκώντας να προσφέρει ευχάριστες στιγμές στο κοινό. «Εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ... Αν δεν τα καταφέρω, θα μου δείξει ο κόσμος με τον τρόπο του ότι: φίλε, κάτσε καλύτερα στο σπίτι σου και κάνε κάτι άλλο».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο από τους Weekenders:

Διαβάστε επίσης:

Μουρατίδης: «Ο πρώτος άνθρωπος που του είπα για το Money Drop είναι η Άννα (Μαρία Παπαχαραλάμπους)»

Φάνης Μουρατίδης: «Μου έχουν προτείνει θέση σε πάνελ» - Η φιλοσοφία του για τη ζωή & τα... χρήματα!

Φάνης Μουρατίδης: Έτσι είπε το «ναι» στην πρόταση του Alpha για το Money Drop

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved