Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Οι πρώτες φωτό από τη βάφτιση της κόρης τους στη Σκιάθο & η... παράκληση!
3464540
Showbiz

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Οι πρώτες φωτό από τη βάφτιση της κόρης τους στη Σκιάθο & η... παράκληση!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έζησαν σήμερα Σάββατο 26/20, μοναδικές στιγμές, καθώς βάφτισαν τη μονάκριβη κόρη τους σε μια μοναδική τελετή στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Σκιάθο.

Η τελετή έγινε σε κλειστό κύκλο, με τους πιο κοντινούς συγγενείς και φίλους τους να τους συνοδεύουν σε αυτή τη σημαντική μέρα.

Αγγελόπουλος: Οι τρυφερές ευχές στη Βαμβακούση λίγο πριν τη βάφτιση της κόρης τους στη Σκιάθο!

vamvakousi.jpg

Η μικρή πήρε τα ονόματα Ουρανία, στη μνήμη της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, και Μαρία από την Παναγία, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έφτασαν στη Μονή από νωρίς με ιδιαίτερα κομψές εμφανίσεις.

Η Δήμητρα Βαμβακούση επέλεξε ένα λευκό φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει με sneakers, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος φόρεσε ένα κλασικό γκρι κοστούμι δια χειρός Νίκου Αποστολόπουλου, δίνοντας αέρα κομψότητας στην τελετή.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Η επιλογή της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού, που είναι αγαπημένος τόπος του Γιώργου Αγγελόπουλου από τα νεανικά του χρόνια, πρόσθεσε συγκίνηση στην ημέρα, ενώ ο Νίκος Πρέκας, ξάδελφος του Γιώργου Αγγελόπουλου, ήταν ο νονός της μικρής.

Μια ημέρα γεμάτη χαρά και οικογενειακή θαλπωρή για το ζευγάρι, που γιόρτασε με τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα.

Δείτε στο βίντεο από τους Weekenders το υπέροχο προσκλητήριο:

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο προσκλητήριο υπάρχει μία παράκληση η οποία αφορά στους καλεσμένους και φυσικά δεν είναι άλλη από το να μην κοινοποιήσουν φωτογραφίες στις οποίες να απεικονίζεται το πρόσωπο του μωρού.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved