Τρύπη - Καζάκος: «Παραμένουμε οικογένεια» – Η εξομολόγηση για την κόρη τους, το bullying & η Καρέζη
Showbiz

Τρύπη - Καζάκος: «Παραμένουμε οικογένεια» – Η εξομολόγηση για την κόρη τους, το bullying & η Καρέζη

Η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος, που πρωταγωνιστούν μαζί στην παράσταση «Άγουρα Κεράσια», μίλησαν στην εκπομπή Weekenders για την ιδιαίτερη σχέση τους ως γονείς, παρά το γεγονός ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Οι δύο ηθοποιοί, με αφορμή το έργο, μοιράστηκαν πώς διαχειρίζονται την κοινή τους αγάπη για την κόρη τους, Τζένη Καζάκου.

Τζένη Καζάκου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ηρώδειο & η νέα φωτό αγκαλιά με τους γονείς της!

kazakou-(3).jpg

«Έχουμε μια σχέση που δεν θα αλλάξει. Έχουμε ένα παιδί, η Τζενούλα είναι αυτή που είναι. Δεν θα πάψω να είμαι ο μπαμπάς της, δεν θα πάψει η Τάνια να είναι η μαμά της», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ενώ η Τάνια Τρύπη πρόσθεσε: «Δεν έχει σημασία αν δύο άνθρωποι δεν είναι πια μαζί. Εμείς θα είμαστε πάντα οικογένεια, αλλά δεν είμαστε ζευγάρι».

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε επίσης για την πίεση που δέχτηκε η κόρη τους από μικρή λόγω της σύγκρισης με τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη. «Είχε φάει bullying από αυτό η Τζένη. Από τότε που ήταν μωρό... "Αχ, τι κρίμα που δεν πήρε τα μάτια της Τζένης Καρέζη". Βρε, Α στο ...! Με αγάπη το έλεγαν οι άνθρωποι, αλλά, σταματήστε λίγο, αφήστε τη ήσυχη», δήλωσε ο ηθοποιός, εκφράζοντας την ανάγκη να αφεθεί η Τζένη Καζάκου να ζήσει τη ζωή της με τους δικούς της όρους.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τζένη Καζάκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση & με τους δύο γονείς της, Κωνσταντίνο Καζάκο & Τάνια Τρύπη

Η σπάνια έξοδος του Νούσια, το απίθανο παλτό της Μαξίμου και οικογένεια Καζάκου

«Παράδεισος»: Η αλλαγή στο look της Χρύσας Μιχαλοπούλου και το νυφικό φόρεμα της Τζένης Καζάκου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved