Σοκάρει ο Μανώλης Εμμανουήλ: «Διαγνώστηκα με όγκο στον εγκέφαλο! Οι πιθανότητες να ζήσω ήταν 50-50»
Showbiz

Σοκάρει ο Μανώλης Εμμανουήλ: «Διαγνώστηκα με όγκο στον εγκέφαλο! Οι πιθανότητες να ζήσω ήταν 50-50»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» μίλησε ο Μανώλης Εμμανουήλ. Ο Έλληνας ηθοποιός με τη διεθνή καριέρα και αναγνώριση συγκλόνισε με την εξομολόγησή του για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. 

Όσα είπε για την περιπέτεια του:

«Πριν από 10 χρόνια ενώ έπαιζα σε μια παράσταση στο Λονδίνο, διαγνώστηκα με όγκο στον εγκέφαλο. Χειρουργήθηκα μέσα σε 24 ώρες. Οι πιθανότητες να ζήσω μετά το χειρουργείο, μου είπαν πως ήταν 50 – 50. Όλοι έπαιρναν να ειδοποιηθούν επειγόντως. Το πιο δύσκολο τηλεφώνημα που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν όταν πήρα τη μητέρα μου και της είπα για αυτό που είχε συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Εμμανουήλ, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Εμμανουήλ.

Νικολόπουλος: Η Μαρινέλλα, η «διαμάχη» με την Γλυκερία & η αποστομωτική απάντηση σε μπουζουξή

eedxx.jpg

Και συνέχισε: «Μετά την περιπέτεια της υγείας μου αναθεώρησα πολλά πράγματα όπως το να μην αγχώνομαι για πράγματα που είναι μηδαμινά. Η σκέψη που έκανα μπαίνοντας στο χειρουργείο ήταν αν έχω πει στους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμένα, ποσό πολύ τους αγαπάω».

Ο ίδιος εμφανίζεται για πρώτη φορά σε ελληνική θεατρική σκηνή με ελληνικό κείμενο. Συγκεκριμένα, παίζει στο θέατρο Εν Αθήναις και στο βραβευμένο έργο «Κράτα με» (Next Fall), σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου.

Δανάη Μπάρκα: «Κρατάω την ψυχραιμία μου στα δύσκολα! Έχω πνιγεί από το άδικο τα τελευταία χρόνια»

«Την λέω μαμά» - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η εξομολόγηση στον «αέρα» του Mega για την πεθερά της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved