Φουρέιρα: Η ανάρρωση του Μποτία μετά το χειρουργείο & το όνειρο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους
Showbiz

Φουρέιρα: Η ανάρρωση του Μποτία μετά το χειρουργείο & το όνειρο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους

Όλα καλά βαίνουν στην πορεία της υγείας του Αλμπέρτο Μποτία μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη πριν από μερικές μέρες και αναρρώνει στο σπίτι όπου ζει μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον γιο τους, Ερμή. 

Ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση στη σελίδα του ΙΑΣΩ στο Instagram το απόγευμα της Τετάρτης 16/10, ο ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει ένα παλιό τραύμα που είχε. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε:

Στο νοσοκομείο ο Αλμπέρτο Μποτία – Η επέμβαση και το εξιτήριο

6368_PETROS_TSAPARDONIS_ELENI_FOYREIRA_ALBERTO_BOTIA_27122023.jpg

«Ο γνωστός ποδοσφαιριστής κ. Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος μας εμπιστεύτηκε για την πραγματοποίηση μικροεπέμβασης στην άκρα χείρα, πήρε σήμερα εξιτήριο! Σύμφωνα με τον ιατρό του, κ. Κωνσταντίνο Ιντζόγλου, Ορθοπαιδικό Χειρουργό, Διευθυντή Β’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, βασικός στόχος όλων μας, για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη αθλητή, αποτελεί η επιστροφή του, στο προ του τραυματισμού επίπεδο. Του ευχόμαστε γρήγορη & καλή ανάρρωση...»

Πλέον βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ανάρρωσης, έχοντας φυσικά στο πλευρό του την Ελένη Φουρέιρα η οποία μοιράζει τον χρόνο της στους δύο άντρες της ζωής της.

7853_ELENI_FOYREIRA_12102024.jpg

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει η Real, το ζευγάρι ονειρεύεται να μεγαλώσει την οικογένεια που δημιούργησε με τον ερχομό του γιου του, Ερμή που άλλαξε για πάντα τη ζωή τους όταν ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2023.

Μάλιστα η Ελένη Φουρέιρα είχε δηλώσει για την προσωπική της ζωή και φυσικά τον σύντροφο ζωής που έχει επιλέξει εδώ και σχεδόν επτά χρόνια: «Είμαι πολύ τυχερή που έχω τη μητέρα μου και έναν τόσο καλό σύντροφο και πατέρα του παιδιού μου, που είναι εκεί βράχος».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved