Η απάντηση του Σμαραγδή για τους λόγους που διακόπηκαν τα γυρίσματα της ταινίας του, «Καποδίστριας»
Showbiz

Η απάντηση του Σμαραγδή για τους λόγους που διακόπηκαν τα γυρίσματα της ταινίας του, «Καποδίστριας»

Για οικονομικούς λόγους έχουν διακοπεί, όπως αποκαλύπτει με δηλώσεις του ο δημιουργός της ταινίας «Καποδίστριας» Γιάννης Σμαραγδής, τα γυρίσματα... 

«Έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου, που λέει και ο λαός μας», παραδέχτηκε ο δημιουργός και τόνισε: «Ξεκίνησαν τα γυρίσματα τον περασμένο Νοέμβριο. Περιμέναμε, ωστόσο, από κάποιες μεριές χρήματα, τα οποία δεν ήρθαν, και αναγκαστήκαμε να κάνουμε μια παύση, μέχρι να βρούμε τα χρήματα για να συνεχίσουμε».

Ο Γιάννης Σμαραγδής επίσης επεσήμανε: «Τα γυρίσματα στην πρώτη φάση τα οφείλω στον κ. Ευάγγελο Στασινόπουλο και στον κ. Μάνο Δημητρακόπουλο του ιδρύματος ΚΙΚΠΕ. Ένα “συγγνώμη” στον κ. Στασινόπουλο, ο οποίος με βοήθησε όσο κανένας άλλος άνθρωπος στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα οικονομικό κενό. Αν όλα πάνε καλά, θα συνεχίσουμε τα γυρίσματα τον Μάρτιο. Και του χρόνου τέτοιον καιρό θα κάνουμε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη».

Ο γνωστός σκηνοθέτης κατέληξε λέγοντας στη Σάσα Σταμάτη: «Πρόκειται για μια ταινία εθνικής σημασίας. Δεν είναι ταινία ενός σκηνοθέτη, αλλά ένα έργο που μπορεί να μείνει στα παιδιά μας. Δεν είναι η ταινία του Γιάννη Σμαραγδή. Ο κόσμος περιμένει με αγωνία την ταινία για να δει την ιστορία του μεγάλου Έλληνα πολιτικού. Έτσι όπως είναι αληθινή».

Να επισημάνουμε ότι πρόκειται για μία ταινία που προϋπολογίστηκε ότι θα κοστίσει περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Μυριαγκό ενώ πρόκειται να ταξιδέψει για γυρίσματα σε πολλά μέρη, όπως σε Αθήνα, Ναύπλιο, Κέρκυρα, Αίγινα, Πόρο αλλά και Αυστρία, Ελβετία και Ρουμανία.

Πηγή: Ontime

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved