Showbiz

Μενεγάκη: Ευχήθηκε «καλή Κυριακή» με φωτό από το αυτοκίνητο & τη μικρή Μαρίνα... καμουφλαρισμένη!

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως σκοπεύει να αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό την καλοκαιρία της σημερινής μέρας και μάλιστα έχει πολύ καλή διάθεση! 

Μόλις δύο μέρες πριν από τα 56α γενέθλιά της, η όμορφη παρουσιάστρια η οποία δείχνει να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αφού είναι κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα, την οικογένειά της, που είναι η απόλυτη προτεραιότητά της, φαίνεται πως αποφάσισε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη σημερινή μέρα που είναι ηλιόλουστη και με θερμοκρασίες που είναι πολύ καλές για την εποχή.

Έτσι, άδραξε της ευκαιρίας για να τον απολαύσει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσά τους φυσικά και η μικρή Μαρίνα, η οποία ήταν καμουφλαρισμένη με blur και καλά κρυμμένη πίσω από τη μαμά της.

«Μα πόσο όμορφη ηλιόλουστη μέρα! Καλή Κυριακή!» έγραφε στη λεζάντα της υπέροχης φωτογραφίας που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη για να ευχηθεί καλή Κυριακή στους followers της που παρακολουθούν κάθε κίνησή της.

Και φυσικά τα σχόλια έπεσαν βροχή με ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους που θέλουν να τη βλέπουν πάντα λαμπερή και χαρούμενη, παρ' όλο που δεν τη βλέπουν στην τηλεόραση μετά το τέλος της εκπομπής της στο Mega. Δείτε παρακάτω τη νέα της φωτό:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved