Showbiz

Συγκινεί η Ζωή Παπαδοπούλου: «Έχασα μαθήτριά μου στα Τέμπη. Ένα πλάσμα φωτεινό με αγγελική φωνή»

Συγκινημένη η Ζωή Παπαδοπούλου μίλησε στην εκπομπή Weekenders για την προσωπική της σύνδεση με την τραγωδία στα Τέμπη και τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη των θυμάτων.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ανάμεσα στους επιβάτες του μοιραίου τρένου βρισκόταν και η μαθήτριά της, ένα φωτεινό και ταλαντούχο κορίτσι με αγγελική φωνή, όπως το περιέγραψε η ίδια.

Δύσκολη μέρα για τη Ζωή Παπαδοπούλου-Η συγκινητική ανάρτηση για τη φίλη της που έχασε 11 χρόνια πριν

Instagram / zoipapadopoulou_official

«Εγώ έχω συνδεθεί πάρα πολύ με τα Τέμπη. Έχασα τη μαθήτριά μου σε αυτό το τρένο. Ένα πλάσμα φωτεινό και υπέρταλαντούχο, με μία αγγελική φωνή», ανέφερε η Ζωή Παπαδοπούλου, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

Όπως αποκάλυψε, είχε μιλήσει με τη μαθήτριά της μία μόλις μέρα πριν το ταξίδι, και το κορίτσι ήταν γεμάτο χαρά και ενθουσιασμό, καθώς ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευε μόνη της. «Ακόμα θυμάμαι Θεέ μου πώς το έμαθα… Ήταν το πρώτο της ταξίδι μόνη της. Είχε μία τεράστια χαρά τη Δευτέρα, και την Τετάρτη θα ήταν η πρώτη της μέρα στη δουλειά».

Η τραγική είδηση έφερε στη ζωή της Ζωής Παπαδοπούλου ένα απέραντο κενό και δυσκολία στην αποδοχή της πραγματικότητας. «Βλέπω όλο αυτό που συμβαίνει, αλλά δεν μπορώ να το συνδέσω. Μετά παίρνει πολύ μεγάλες διαστάσεις και κάνω τη σύνδεση. Αμέσως της έστειλα μήνυμα… Εντάξει τώρα, τι να πω…», ανέφερε κλείνοντας με συγκίνηση.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ζωή Παπαδοπούλου: Η αφιέρωση στη μαθήτριά της που σκοτώθηκε στα Τέμπη & ο θυμός: «Είναι τραγικό...»

Ζωή Παπαδοπούλου: Η σπαρακτική ανάρτηση για τη μαθήτρια της που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη

Ευδοκία Τσαγκλή στο gossip-tv: «Τους εφιάλτες τους ζω και στον ύπνο και στον ξύπνιο μου»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved