Συγκλονίζει ο Μάνος Ιορδάνου: «Έπαθα τέσσερα αλλεπάλληλα ισχαιμικά. Πέθαινα, αλλά ήμουν πανευτυχής»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Μάνος Ιορδάνου: «Έπαθα τέσσερα αλλεπάλληλα ισχαιμικά. Πέθαινα, αλλά ήμουν πανευτυχής»

Στο πλατό της εκπομπής Καλημέρα είπαμε; βρέθηκαν η Σοφία Καζαντζιάν και ο Μάριος Ιορδάνου, με τον ηθοποιό να μιλά ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που έζησε λόγω ισχαιμικών επεισοδίων και πώς αυτά επηρέασαν τη φιλοσοφία του για τη ζωή και τον θάνατο.

«Μου συνέβη το ένα ισχαιμικό επεισόδιο μετά το άλλο. Βέβαια, τη στιγμή που συνέβαινε, εγώ ήμουν πανευτυχής. Πέθαινα, έχασα το φως μου, έπεφταν οι παλμοί μου, αλλά ήμουν πανευτυχής», ανέφερε ο Μάριος Ιορδάνου, συγκλονίζοντας με την ειλικρίνειά του. Όπως εξομολογήθηκε, βίωσε συνολικά τέσσερα αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια στον εγκέφαλο, όμως σήμερα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σαν να μην συνέβη ποτέ.

Μάριος Ιορδάνου: «Πέθανα και γύρισα, είπα πως δεν θα πεθάνω σήμερα»

iordanou-kazantzian.jpg

Ο ηθοποιός εξήγησε πως βρήκε την ευτυχία ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, καθώς είχε δίπλα του τον άνθρωπο που αγαπά. «Ήμουν ευτυχής γιατί είχα ζήσει τη ζωή με τη Σοφία μου, με τον άνθρωπο που ήθελα να είμαι μαζί», είπε με συγκίνηση.

Σχετικά με τον θάνατο, ο Μάριος Ιορδάνου αποκάλυψε τη φιλοσοφία του: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Στον θάνατο δεν φοβάσαι το άγνωστο, φοβάσαι το γνωστό που τελειώνει».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μάριος Ιορδάνου: Η επιστροφή στη Tv, η ηθοποιός σύντροφός του και η περιπέτεια υγείας

Μάριος Ιορδάνου: «Η ζωή μας είναι θρίλερ» - Τα ισχαιμικά επεισόδια και το φρικτό τροχαίο

Συγκινεί ο Μάριος Ιορδάνου: «Θα γυρνούσα τον χρόνο πίσω μόνο για να αγκαλιάσω ξανά τη μητέρα μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved