Showbiz

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Στο εξωτερικό σε θεωρούν πολύτιμο – Στην Ελλάδα θέλεις να... κλάψεις»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και μίλησε για την καριέρα του, τις εμπειρίες του σε ξένες παραγωγές και τα όρια της σάτιρας.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τη μεγάλη διαφορά στην αντιμετώπιση των ηθοποιών στο εξωτερικό σε σύγκριση με την Ελλάδα: «Το επίπεδο σε υλικό και προσοχής δεν συγκρίνεται με την Ελλάδα. Εδώ θέλεις λίγο να “κλάψεις” όταν επιστρέφεις», σχολίασε. Σημείωσε ότι στο εξωτερικό ο παραγωγός θεωρεί τους ηθοποιούς πολύτιμους, ενώ εδώ δεν υπάρχει αντίστοιχη μέριμνα.

Ο Ιεροκλής Μιχαϊλίδης ήταν καλεσμένος στη Σίσσυ Χρηστίδου & δεν πήγε ποτέ! Τι συνέβη;

Επίσης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης Ωραία μου κυρία στο Παλλάς, όπου υποδύεται έναν καθηγητή που διδάσκει σε μια νεαρή κοπέλα πώς να γίνει «κυρία». «Είναι ένα κλασικό, εμβληματικό μιούζικαλ, βασισμένο στον μύθο του Πυγμαλίωνα», είπε.

Σχετικά με τη σάτιρα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ήταν ξεκάθαρος: «Όταν στεναχωρείς ανθρώπους που δεν ανήκουν στον δημόσιο βίο, δεν είναι σάτιρα, είναι απλά χαβαλές. Πρέπει να υπάρχει αυτολογοκρισία και ευθύνη». Πρόσθεσε ότι αυτολογοκρίνεται πολύ πριν καν γίνει τάση το political correctness.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μιχαηλίδης για Σταρόβα: «Όταν το παθαίνει κοντινός σου άνθρωπος αυτό είσαι σε πανικό»

Μιχαηλίδης: «Από δημοσιογράφο έμαθα για την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Σταρόβα»

Μιχαηλίδης για την επανεμφάνιση του Σταρόβα μετά το εγκεφαλικό - Στον λόγο θέλει λίγη προπόνηση...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved