Showbiz

Καλημέρης: Ανέβασε τις πρώτες τρυφερές φωτό με τη νέα του σύντροφο, Ελπίδα Ιακωβίδου!

Τα πρώτα τρυφερά ενσταντανέ τους ανέβασε σήμερα, μία όμορφη ηλιόλουστη μέρα του Οκτώβρη ο Τζώννυ Καλημέρης, επιβεβαιώνοντας οριστικά τη σχέση του με την παρουσιάστρια της κυπριακής τηλεόρασης, Ελπίδα Ιακωβίδου. 

Ο ισχυρός άντρας των καναλιών, σχεδόν δυόμιση χρόνια μετά τον χωρισμό του από την επιχειρηματία και σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά, ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες του με τη νέα του αγαπημένη, η οποία ζει μόνιμα και εργάζεται στο νησί της Αφροδίτης.

Κανένας από τους δύο δεν έκρυψε τη σχέση αυτή από το ξεκίνημά της με την παρουσιάστρια να δηλώνει σχετικά με τη γνωριμία τους πριν από λίγο καιρό:

«Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών φίλων. Αν και ήξερε ο ένας τον άλλο, ονομαστικά, δεν έτυχε προηγουμένως να γνωριστούμε από κοντά. Βρεθήκαμε, λοιπόν, σε μια κοινή παρέα, σε περίοδο διακοπών. Και έχω να σου πω ότι, κατά την πρώτη μας συνάντηση, του απηύθυνα τον λόγο στον πληθυντικό. Και βεβαίως, αυτό οφειλόταν στον σεβασμό και τον θαυμασμό που έχω προς τον συγκεκριμένο άνθρωπο και την επαγγελματική του πορεία. Φυσικά, ο ίδιος, χαμογελώντας και με την ευγένεια που τον διακρίνει, αμέσως με προέτρεψε να μιλάμε στον ενικό…».

Από τότε είναι αχώριστοι και απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή μαζί με τον Τζώννυ Καλημέρη να δείχνει πραγματικά ευτυχισμένος στο πλευρό της παρουσιάστριας.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε εκείνος σήμερα (27/10) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved