Μήνυμα όλο νόημα από τη Βαμβακούση μετά τη βάφτιση: «Καλά πήγε το ξεδιάλεγμα όλα αυτά τα χρόνια»
Showbiz

Μήνυμα όλο νόημα από τη Βαμβακούση μετά τη βάφτιση: «Καλά πήγε το ξεδιάλεγμα όλα αυτά τα χρόνια»

Μήνυμα όλο νόημα θέλησε να στείλει μια μέρα μετά την ονομαστική της εορτή αλλά και τη βάφτιση της κόρης της, Ουρανίας – Μαρίας, η Δήμητρα Βαμβακούση.

Η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου έσπευσε να ευχαριστήσει το διαδικτυακό της κοινό για τις ευχές τονίζοντας πως το σημαντικότερο είναι οι άνθρωποι που έχει κρατήσει τελικά κοντά της.

«Καλά πήγε το ξεδιάλεγμα όλα αυτά τα χρόνια. Να βάζετε αληθινούς ανθρώπους δίπλα σας», έγραψε πάνω στο βίντεο που ανέβασε.

Δήμητρα Βαμβακούση: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της-Σαν πριγκίπισσες μητέρα και κόρη μετά τη βάφτιση

ddfs.jpg

Και συνέχισε: «Η μέρα της βάφτισης ήταν υπέροχη. Και ήταν και η μέρα της γιορτής μου. Κάποια στιγμή στη γιορτή μου είχα λίγα μηνύματα, μετά από μερικά χρόνια είχα πάρα πολλά. Φέτος συνειδητοποίησα πως κάθε ένα μήνυμα για Χρόνια Πολλά ήταν από ανθρώπους που πραγματικά ήθελα.

danos-vamvakousi-2.jpg

Αισθάνομαι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι που έχω καταφέρει να έχω ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά. τους αγαπώ και με αγαπούν.

Δεν με ενδιαφέρει για το γενικό σύνολο. Με ενδιαφέρουν αυτοί οι άνθρωποι. Πιο λίγοι, αλλά πολύ καλοί. Νομίζω ότι αυτό είναι επιτυχία», ανέφερε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Δείτε το βίντεο:

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Οι πρώτες φωτό από τη βάφτιση της κόρης τους στη Σκιάθο & η... παράκληση!

Αγγελόπουλος: Οι τρυφερές ευχές στη Βαμβακούση λίγο πριν τη βάφτιση της κόρης τους στη Σκιάθο!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved