Showbiz

Δανάη Λιβιεράτου: «Το ότι και ο πατέρας μου είναι καλλιτέχνης, το θεωρώ σύμπτωση»

Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, Δανάη, παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για την ενασχόλησή της με τη μουσική.

Η ίδια, εξήγησε και τον λόγο που δεν ασχολήθηκε με το μόντελινγκ παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

  • Πόσο σε επηρέασαν οι γονείς σου στο δρόμο που θα πάρεις;

Το ότι οι γονείς μου ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικοί στην απόφασή μου να ασχοληθώ με τη μουσική ήταν ένα σημαντικό στοιχείο, καθώς μου πρόσφερε την άνεση να κυνηγάω αυτό που αγαπώ χωρίς δεύτερες σκέψεις, ξέροντας ότι τα πιο κοντινά μου πρόσωπα πιστεύουν σε εμένα. Το ότι και ο πατέρας μου είναι καλλιτέχνης, το θεωρώ σύμπτωση γιατί ή αγάπη μου για τη μουσική ξεκίνησε σε μια ηλικία που δε μπορούσα ακόμα να συνειδητοποιήσω τα δικά του επαγγελματικά βήματα.

Δανάη Λιβιεράτου: Η συγκλονιστική της ερμηνεία - Το κοινό της απαιτεί να πάει στην Eurovision

  • Από την άλλη, επειδή είσαι εξαιρετικά ευπαρουσίαστη, δε σκέφτηκαν να ακολουθήσεις το δρόμο της μητέρας σου και να γίνεις μοντέλο;

Η αλήθεια είναι πως όταν άρχισα να αποκτώ αυτοπεποίθηση και να εκτιμώ την παρουσία μου, το μόνο που σκέφτηκα ήταν ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω την εξωτερική μου εμφάνιση ως «όπλο» στην καλλιτεχνική μου πορεία. Το θεωρώ κυρίως ως ένα ευνοϊκό στοιχείο για τη μουσική μου σταδιοδρομία και όχι κάτι παραπάνω.

  • Ποιο είναι το ευαίσθητο σημείο σου; Κάτι που σε κινητοποιεί;

Το γεγονός ότι το παραμικρό μπορεί να με αποθαρρύνει και να με μπλοκάρει κάνοντάς με να σπαταλάω πολλή ενέργεια στο να σκέφτομαι τα πιθανά αρνητικά σενάρια μιας κατάστασης, είναι ένα στοιχείο που με χαρακτηρίζει και θα ήθελα να δουλέψω. Αυτό που με κινητοποιεί είναι πάντα η επιθυμία να βελτιώνομαι και να συνεχίζω να προσπαθώ, είπε η Δανάη Λιβιεράτου στο περιοδικό Beaute.

Διαβάστε επίσης:

Δανάη: Έτσι διέψευσε τις φήμες χωρισμού με τον κούκλο Pablo Miller

Δανάη και Νεφέλη: To συρτάκι που χόρεψαν σε χιονοδρομικό της Ιταλίας

Η Δανάη τραγουδά και μας καθηλώνει με την υπέροχη φωνή της

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved