Extra σπάνιο: Όταν η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συμμαθητές τους στο σχολείο
Showbiz

Extra σπάνιο: Όταν η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συμμαθητές τους στο σχολείο

Ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό σας παρουσιάζουμε σήμερα 28η Οκτωβρίου με πρωταγωνιστές την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιώργο Λιάγκα όταν πόζαραν μαζί στο σχολείο χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για τη λαμπρή πορεία που θα διαγράψουν στα τηλεοπτικά πλατό.

Είναι γνωστό πώς ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια υπήρξαν συμμαθητές και μάλιστα, αρκετές φορές είχαν αναφερθεί και οι δύο σε αυτό μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του εκάστοτε σταθμού όπου εργαζόταν.

Το Extra σπάνιο καρέ προβλήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 2018 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Την ίδια ημέρα του 1982 το υπουργείο Παιδείας είχε καταργήσει τις ποδιές των μαθητών στα σχολεία και με αφορμή αυτό το θέμα παρουσιάστηκε η εν λόγω φωτογραφία στην οποία απεικονίζονταν η ίδια η παρουσιάστρια και ο Γιώργος Λιάγκας.

28η Οκτωβρίου: Συγκλόνισε ο πιλότος του F-16-Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν,θα έρθουν, θα περάσουν

menegaki.jpg

Ελένη Μενεγάκη

«Μόλις βλέπετε τον εαυτό μου σε αυτή την περιβόητη φωτογραφία, μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Λιάγκας είναι πάνω, ίδιος είναι!», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Ακούω καμιά φορά τον Γιώργο Λιάγκα -που εγώ το ξέρω, γιατί τον θυμάμαι στο σχολείο, όσο θυμάμαι ξέρετε σε αυτές τις παιδικές ηλικίες του Δημοτικού-, που λέει και αυτός ότι “και εγώ ήμουν ένα μαζεμένο παιδί”. Εγώ να σας πω... Μπορεί εγώ και αυτός να ήμασταν οι πιο αμίλητοι. Άσχετα που αυτός ήταν απουσιολόγος, ήταν πολύ καλός μαθητής -δεν ξέρω αν ήταν απουσιολόγος, μιλάω τώρα για το Δημοτικό. Ήταν εξαιρετικός μαθητής. Οι άνθρωποι αλλάζουν, αυτό θέλω να πω, δεν είμαστε όπως ήμασταν παιδιά. Γεια σου, ρε Γιώργη!», είχε πει σε άλλη εκπομπή η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Ελένη Μενεγάκη - Γιώργος Λιάγκας: Δείτε τη φωτογραφία τους στην παρακάτω Gallery:

Γιώργος Λιάγκας: «Ήμασταν οι πιο αμίλητοι του σχολείου»

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε σχολιάσει τη σπάνια φωτογραφία μέσα από την εκπομπή του:

«Η φίλη μου η Ελένη και συμμαθήτριά μου αναφέρθηκε εχθές στα παιδικά μας χρόνια, όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο. Πριν από λίγο καιρό είχα βγει και είχα πει ότι στην προσωπική μου ζωή είμαι ένας εσωστρεφής άνθρωπος, πολύ λιγομίλητος, και πολύ “κρυμμένος”, πάω κάπου πίσω. Και εδώ στον “αέρα” μού βγήκε και είμαι ένας φωνακλάς, που λέω συνέχεια τη γνώμη μου και δεν βάζω γλώσσα μέσα. Αλήθεια είναι. Εγώ ως παιδί ντρεπόμουν να βγαίνω να παίζω με τα άλλα παιδιά. Ήμουν ένα πολύ μοναχικό άτομο και ακόμα και τώρα είμαι ένας πολύ μοναχικός άνθρωπος. Θέλετε να σας πω πόσες φορές έχω κάνει μόνος μου τη διαδρομή Βούλα-Σούνιο, Σούνιο-Βούλα, για να σκεφτώ, να αφαιρεθώ με τη θάλασσα κλπ.; Ή πάω σε μια εκδήλωση, σε ένα θέατρο, και κρύβομαι πίσω για να μην με δει ο κόσμος», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

MENEGAKI-7.jpg

Γιώργος Λιάγκας - Ελένη Μενεγάκη

«Αλλά, όταν το είπα εγώ, είπαν ότι είναι ντροπή να το λέω αυτό και ότι λέω ψέματα. Λες και ξέρουν πώς είμαι εγώ στη ζωή μου. Ευχαριστώ πολύ την Ελένη Μενεγάκη που το πιστοποίησε. Και η Ελένη ήταν ένα πολύ σεμνό και εσωστρεφές κορίτσι»!

«Εμείς πηγαίναμε στον Κολωνό σχολείο, πηγαίναμε μαζί στις τρεις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού. Στο Γυμνάσιο μετά χωρίσαμε, γιατί άλλαξα εγώ σχολείο. Είχαμε τη σύμπτωση να μένουμε σε διπλανές πολυκατοικίες και αρκετά μακριά από το σχολείο. Ήταν κανένα δεκαπεντάλεπτο με τα πόδια μέχρι το σχολείο, ήταν αρκετά μακριά, και για να μην πηγαίνουμε μόνα μας, πηγαίναμε μαζί με την Ελένη, δίναμε ραντεβού στη γωνία και πηγαίναμε ποδαράτα 15 λεπτά και γυρίζαμε. Το σχολείο ήταν μακριά, ήταν 15 λεπτά περπάτημα. Πηγαίναμε κάθε μέρα μαζί σχολείο και γυρίζαμε κάθε μέρα μαζί από το σχολείο. Παρέα δεν κάναμε. Η Ελένη ήταν η πιο όμορφη του σχολείου, όχι ξανθιά, τότε ήταν καστανή», εξήγησε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

28η Οκτωβρίου - Γέμισε το Instagram με ελληνικές σημαίες! Οι celebrities εύχονται «Χρόνια πολλά»

Οι Weekenders στη θέση του Λιάγκα - «Όχι, δεν έχετε μπερδευτεί, είναι Δευτέρα!» - Η μπηχτή του Πάτρα

28η Οκτωβρίου: Συλλεκτικό Flashback - Όταν οι celebs συμμετείχαν στις σχολικές γιορτές & παρελάσεις!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved