Πανταζής: «Όταν ο Καρβέλας χώρισε με τη Βίσση και εγώ με τη Ζώζα Μεταξά μού έγραψε το...»
Showbiz

Πανταζής: «Όταν ο Καρβέλας χώρισε με τη Βίσση και εγώ με τη Ζώζα Μεταξά μού έγραψε το...»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένος σήμερα 28η Οκτωβρείου ο Λευτέρης Πανταζή. Το πρωινό μαγκαζίνο του Alpha ετοίμασε και ένα μεγάλο αφιέρωμα στη μακρόχρονη και επιτυχημένη καριέρα του. 

Ο τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και μάλιστα μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες που τον καθιέρωσαν στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, τις άγνωστες ιστορίες από την πορεία του καθώς και τις δυσκολίες και τις θυσίες που αντιμετώπισε.

Ο ίδιος αποκάλυψε την ιστορία πίσω από την μεγάλη επιτυχία που έχει ερμηνεύσει «Όπου θέλω πάω» που του έγραψε ο Νίκος Καρβέλας.

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Αποκάλυψε τι του είχε πει ο Βοσκόπουλος για τον Λευτέρη Πανταζή

PANTAZHS.jpg

«Όλα τα τραγούδια είναι παιδιά μας, τα έχουμε ζήσει, τα έχει βιώσει και ο κόσμος. Ένα τραγούδι που εγώ έχω χωρίσει με τη Ζώζα, εκείνος έχει χωρίσει με την Άννα. Έχουμε βρεθεί κάπου έξω και του λέω σε χρόνο μηδέν “κάτι τραγούδια που είχες πει, τα έχεις;”». «Μου είπε: "Θα σε πάρω τηλέφωνο». «Στις 7 το πρωί με ξύπνησε και μου έβαλε ένα τραγούδι. “Καλό είναι” του λέω. “Σουξέ είναι”». «Εγώ του είπα: "Θέλω ένα ερωτικό, Νίκο, για τη ζωή μας και την κατάσταση που περνάμε τώρα". Και μου έγραψε το "Όπου Θέλω Πάω".»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Φίνου για Πανταζή: «Αφορούσε το παιδί που είχα μείνει έγκυος από τον Λευτέρη. Είναι λάθος του»

Λευτέρης Πανταζής:«Έχασα τη φωνή μου. Οι γιατροί έλεγαν ότι θα μιλήσω σε έξι μήνες. Το έπαθα από...»

Απόστολος Λύτρας: Αδυνατισμένος & καταβεβλημένος στα μπουζούκια - Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved