Μπαρμπαρίγου: «Δεν φοβήθηκα πριν πάρω τα αποτελέσματα της μαστογραφίας,ήξερα ότι μπορεί να με σώσει»
Showbiz

Μπαρμπαρίγου: «Δεν φοβήθηκα πριν πάρω τα αποτελέσματα της μαστογραφίας,ήξερα ότι μπορεί να με σώσει»

Στο περιοδικό Vita παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η σεφ, μίλησε για τον καρκίνο του μαστού με αφορμή τον μήνα πρόληψης και ασφαλώς έστειλε το δικό της μήνυμα υποστήριξης στις γυναίκες που νοσούν.

«Κάθε γυναίκα πρέπει να δωρίζει στον εαυτό της τον προληπτικό έλεγχο. Η ετήσια μαστογραφία είναι μια αξιόπιστη και απλή εξέταση, η οποία αποδεδειγμένα σώζει ζωές γυναικών όλων των ηλικιών, για να εντοπίσουμε ενδεχόμενη κακοήθεια σε πολύ αρχικό στάδιο. Η παρατήρηση κάθε αλλαγής της μάζας κατά την ψηλάφηση του στήθους μας πρέπει να μας ενεργοποιεί άμεσα», είπε αρχικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Μενεγάκη: Το θεόστενο φόρεμα, το γιουβέτσι της Αργυρώς και το μήνυμα στη μάνα της, Ζέτα Μισόκαλου

«Έχω γύρω μου φίλες, συγγενείς και γνωστές που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι, όταν βρεις το πρόβλημα μέσω εξετάσεων, έχεις πλέον μπει στη διαδικασία να το αντιμετωπίσεις. Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να είναι ιάσιμος. Στεκόμαστε πλάι στους ανθρώπους μας και τους στηρίζουμε ψυχολογικά και με όποιον τρόπο μπορούμε», απάντησε σε σχετική ερώτηση η γνωστή σεφ.

«Δεν ένιωσα ποτέ φόβο πριν πάρω τα αποτελέσματα της μαστογραφίας μου, γιατί ήξερα ότι αυτή η εξέταση μπορεί να μου σώσει τη ζωή. Ο φόβος προκύπτει από την άγνοια. Αν φοβάσαι να προβείς σε μία τόσο απλή εξέταση, σκέψου ότι μπορεί να σου σώσει τη ζωή, καθώς ο καρκίνος του μαστού πλέον είναι σε μεγάλο ποσοστό θεραπεύσιμος», κατέληξε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Μπαρμπαρίγου: «Δε με νοιάζει καθόλου πως με αποκαλούν, έχω πάρει τόσους τίτλους στη ζωή μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved