Φίλιππος Μιχόπουλος: To εξώδικο στην Αθηνά Οικονομάκου – Ο όρος που παραβίασε 3 φορές
Showbiz

Φίλιππος Μιχόπουλος: To εξώδικο στην Αθηνά Οικονομάκου – Ο όρος που παραβίασε 3 φορές

O Φίλιππος Μιχόπουλος απέστειλε εξώδικο στην Αθηνά Οικονομάκου, καταγγέλλοντας την παραβίαση του όρου της συμφωνίας τους μετά τον χωρισμό τους.

Οι δυο τους τον Απρίλιο του 2024 συμφώνησαν ότι κανείς από τους δύο δεν θα φέρει τα παιδιά σε επαφή με νέο σύντροφο για έναν χρόνο, προκειμένου να προστατευθεί η ψυχική υγεία τους και να αποφευχθεί η σύγχυση λόγω της ηλικίας τους.

Έτσι λοιπόν η πλευρά του κ. Μιχόπουλου υποστηρίζει ότι η Αθηνά Οικονομάκου παραβίασε αυτόν τον όρο τρεις φορές.

Μιχόπουλος – Ευριπίδου: Οι λεπτομέρειες της σχέσης τους – Πότε γνωρίστηκαν & πόσο καιρό είναι μαζί

oikonomakou-mixopoulos-11.jpg

Η πρώτη παραβίαση σημειώθηκε μόλις 1,5 μήνα μετά τη λύση του γάμου, όταν, στις 9 Ιουνίου 2024, η ηθοποιός παρουσίασε στα παιδιά τον νέο της σύντροφο, Μπρούνο Τσερέλα, την ημέρα των γενεθλίων της κόρης τους, Σιένα.

Αυτή η κίνηση οδήγησε στην αποστολή του εξωδίκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο στις 12 Ιουνίου, ζητώντας τη συμμόρφωση με τη συμφωνία.

oikonomakou_mixopoulos_xorisan.jpg

Όμως, η Αθηνά Οικονομάκου παραβίασε εκ νέου τον όρο, παρουσιάζοντας τα παιδιά της στον Μπρούνο Τσερέλα δύο ακόμα φορές, στις 3 Φεβρουαρίου 2025 και στις 22 Φεβρουαρίου 2025, όταν τους είδε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βόρειων προαστίων.

Η πλευρά του Φίλιππου Μιχόπουλου υπογραμμίζει ότι ο ίδιος έχει τηρήσει τη συμφωνία και δεν έχει φέρει τα παιδιά σε επαφή με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Ευρυπίδου.

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Ο γάμος με τον Τσερέλα & η αποκάλυψη - «Ο Μπρούνο γνώρισε τα παιδιά»

Αθηνά Οικονομάκου σε Μπρούνο Τσερέλα: «Είμαι τόσο περήφανη για σένα»

Αθηνά Οικονομάκου: Σύμφωνο συμβίωσης ή κάτι άλλο; Τι ήταν το έγγραφο που υπέγραψε με τον Τσερέλα;

Οικονομάκου – Τσερέλα: Full in love στις... Άλπεις - Τραγουδούν Άννα Βίσση πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved