Δανάη Μπάρκα: Δάκρυσε για την Καίτη Κωνσταντίνου: «Φεύγουν άνθρωποι που αγαπάμε…»
Media

Δανάη Μπάρκα: Δάκρυσε για την Καίτη Κωνσταντίνου: «Φεύγουν άνθρωποι που αγαπάμε…»

 

Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα στο Πάμε Δανάη με τον θάνατο της Καίτης Κωνσταντίνου.

 

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Μια γυναίκα η οποία έχει αφήσει τη δική της ιστορία στον χώρο της υποκριτικής με εμβληματικούς ρόλους. Το πάλεψε πάρα πολύ, σε αυτόν τον αγώνα ήταν πολύ δυνατή. Δυστυχώς χθες έφυγε από τη ζωή».

Και σε άλλο σημείο τόνισε για τον ρόλο της ως «Σωσώ Παπαδήμα» στη σειρά «Εγκλήματα»: «Το πρώτο σίριαλ και ο πρώτος ρόλος που έφερε το μαύρο χιούμορ στην Ελλάδα. Η σειρά που δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα».

danai-barka.jpg

«Φεύγουν άνθρωποι σημαντικοί, άνθρωποι που αγαπάμε, άνθρωποι που μεγαλώσαμε μαζί τους και τα πρώτα λεπτά που όταν ακούς την είδηση, νιώθεις ανήμπορος και λες “φεύγουν οι άνθρωποί μας”, αποχαιρετάμε κόσμο που ακόμα κι αν δεν την ξέρεις προσωπικά, είναι ένας άνθρωπος που όλοι…», είπε με δάκρυα στα μάτια η Δανάη Μπάρκα.

Mparka1.jpg

«Δεν καταλαβαίνεις ότι οι ηθοποιοί μεγαλώνουν γιατί βλέπεις τα γυρίσματα και δεν καταλαβαίνεις ότι τα χρόνια περνάνε», υπογράμμισε.

Νωρίτερα η παρουσιάστρια είχε "αποχαιρετήσει" την ηθοποιό με μια φωτογραφία από το παρελθόν.

danai_barka_1741683974_48766689.jpg

Καίτη Κωνσταντίνου - Συγκινημένη η Γουλιελμάκη: «Προχθές μου έστειλε ευχές για τα γενέθλιά μου»

Καίτη Κωνσταντίνου: «Μόλις έμαθε η Μαρία Καβογιάννη για τον θάνατό της έφυγε σαν τρελή»

Καίτη Γκρέυ: Η απόφαση του δικαστηρίου - Παράδοση των κλειδιών και σφράγιση του σπιτιού της

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved