Συγκινεί ο Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Μας είπε ο γιατρός “όσο πάει, δεν τον ξαναταλαιπωρούμε»
Showbiz

Συγκινεί ο Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Μας είπε ο γιατρός “όσο πάει, δεν τον ξαναταλαιπωρούμε»

Καλεσμένος του Κωνσταντίνου Καμέα και της εκπομπής Status βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την σχέση που είχε από παιδί με τον πατέρα του και πώς αυτή ολοκληρώθηκε όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Κωνσταντινίδης κατά Πανόπουλου: «Καλό θα είναι να μην κάνει τέτοιες τοποθετήσεις»

«Οι σχέσεις με τον πατέρα μου ήρθαν σε ισορροπία όταν γνώρισα την Μαρία, ειδικά όταν έμεινε έγκυος και κάναμε την κόρη μας. Εκεί, επειδή εγώ ένιωσα πατέρας, κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που ήθελε το καλό μου. Προφανώς με έναν λάθος τρόπο της εποχής, εντάξει, με έβλεπε ψηλά. Δηλαδή ήμουν το «φυτό», ο απουσιολόγος, αυτός που είχε πάρει τους επαίνους»

1678110086613-53638367-konstantinidis-(8).jpg

«Όταν έγινα μπαμπάς, τα βρήκαμε και αισθάνθηκα ότι έχω κάνει πολλά λάθη. Εκεί αισθάνθηκα την ανάγκη να του ζητήσω συγνώμη. Ακόμα και όταν έφυγε από τη ζωή, χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, είχε φροντίσει για όλα τα εγγόνια του χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα. Ένας άνθρωπος που λέω ότι, πλέον που μπαίνω στα παπούτσια του, θα ήθελα να μοιάσω στον κυρ Αντώνη»

«Δεν πρόλαβα να πούμε αρκετά επειδή ήταν μια δύσκολη επέμβαση που έκανε στο κεφάλι και ο γιατρός, κάποια στιγμή, είπε «όσο πάει, δεν τον ξαναταλαιπωρούμε τον άνθρωπο». Ενώ στην αρχή ήταν καλά, μετά, που αισθάνθηκα και γω να κάτσουμε να τα πούμε και ήταν καταβεβλημένος, δεν ήθελα να τον στεναχωρήσω με το να θυμηθούμε πράγματα του παρελθόντος. Με τον τρόπο μου του έχω ζητήσει μια συγνώμη για πολλά πράγματα» πρόσθεσε ακόμα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

1676199565446-302847432-stefanos-konstantinidis.jpg

«Όταν έφυγε από τη ζωή, ήρθαν όλα πάνω μου. Δηλαδή αυτομάτως, μέσα σε μια ώρα, αισθάνθηκα ότι είμαι ο μεγάλος αδελφός και πρέπει να πάνε όλα καλά στην οικογένεια και πρέπει να πάρω τη θέση του μπαμπά. Σε ότι έχει να κάνει με την μαμά μου, που ήθελα να είναι ευτυχισμένη και όλα να πηγαίνουν καλά, με τα αδέλφια μου, παρόλο που η αδελφή μου είναι παντρεμένη. Κάναμε λοιπόν μια συμφωνία, όπως είπαμε και στον επικήδειο του, ότι τα τέσσερα αδέλφια που είμαστε, δεν θα τσακωθούμε ποτέ».

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Μην τα μαζεύεις, μείνε στην άποψή σου, ο Τσαλίκης είσαι»

Δέχτηκε απειλές ο Κωνσταντινίδης! «Ξέρουν ότι έχω παιδιά, ότι κυκλοφορώ. Τους χαλάσαμε τη δουλειά»

Στέφανος Κωνσταντινίδης για Super Kική: «Ούτε ιερό, ούτε όσιο-Το ξύλο το απελέκητο δεν καταλαβαίνει»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved