Ιωάννα Τούνη: Το νέο βίντεο που μοιράστηκε με τους followers της: «Έρωτας είναι θαρρώ...»
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Το νέο βίντεο που μοιράστηκε με τους followers της: «Έρωτας είναι θαρρώ...»

Ένα νέο βίντεο μοιράστηκε με τους followers της η Ιωάννα Τούνη.

Η influencer βρίσκεται με τον γιο της, Πάρη στη Θεσσαλονίκη και απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους.

Super Κατερίνα: «Πουλάει αυτή; Είναι ψεύτρα η γυναίκα, μούφα! - Αμηχανία στον αέρα για την Τούνη

ioanna-touni-spiti.jpg

Στο νέο υπέροχο στιγμιότυπο η Ιωάννα βιντεοσκοπεί τον μικρούλη της να ζωγραφίζει και να της λέει τα χρώματα στα αγγλικά, όπως ακούγεται. «Έρωτας είναι θαρρώ», σημειώνει σε αυτό η Ιωάννα και πώς αλλιώς αφού ο γιος της είναι ο μεγάλος της έρωτας.

Δες το βίντεο

«Όλα έγιναν μετά το ταξίδι στο Ντουμπάι και είναι σημαντικό αυτό που σας λέω για το Ντουμπάι, γιατί αμέσως μετά πήραν την απόφαση. Τα πράγματα δεν έγιναν γρήγορα πήραν πολύ χρόνο μέχρι να το αποφασίσουν.» είπε η Τζώρτζια Συρίχα πρόσφατα στο Πρωινό σχολιάζοντας τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Και θα πω εγώ ότι ένας από τους δυο μπορεί να έχει προχωρήσει κιόλας. Δεν θα πω ποιος. Το ρεπορτάζ είναι αυτό και επιβεβαιώθηκε γιατί χώρισαν οριστικά»

touni-alexandrou.jpg

Η δε Ελένη Βουλγαράκη αποκάλυψε: «Μου στέλνουν μηνύματα από φίλους του ζευγαριού και μου λένε να πω ότι δεν υπήρξε τσακωμός ανάμεσα στο ζευγάρι και ότι η Ιωάννα το αποφάσισε πρώτη γιατί κάπως είχε χαθεί η επικοινωνία μεταξύ τους... ο Δημήτρης ήθελε να το προσπαθήσει περισσότερο και η Ιωάννα πήρε την οριστική απόφαση».

Χαμός στη Super Κατερίνα για την Τούνη: «Δεν είναι η πρώτη influencer» - Η συμβουλή της Καινούργιου

Μπουρλότο ο Μικρούτσικος με την Τούνη: «Δεν μπορείς να λες στον μεροκαματιάρη άσε με να ζήσω»

Happy Day: «Γιατί ενοχλείται η Τούνη που την κυνηγούν οι δημοσιογράφοι; Αυτό δεν ήθελε;»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved