Αναστασοπούλου για Σολωμού: «Δε μπορώ να πάρω το ρίσκο-Πολλές φορές έχει πει πράγματα που...»
Showbiz

Αναστασοπούλου για Σολωμού: «Δε μπορώ να πάρω το ρίσκο-Πολλές φορές έχει πει πράγματα που...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και στον Σαράντη Μαριεττή μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου το πρωινό της Τετάρτης 19/3. 

Η ίδια αναφέρθηκε στη Μαρία Σολωμού αλλά και στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από τη δήλωση του Χάρη Βαρθακούρη για τη σύζυγό του.

«Η Αντελίνα τι λέει; Αφού συμφωνεί η Αντελίνα… Συμφωνώ απόλυτα με τη Σίσσυ το ότι δε πρέπει να λέγονται τέτοιες απόψεις δημόσια, δε το συζητάμε. Το τι συμβαίνει όμως στο κάθε σπίτι, αν υπάρχει μια συνεννόηση η οποία είναι δίκαιη και έχει αποφασίσει η γυναίκα να μην εργάζεται γιατί θέλει να είναι στο σπίτι με τα παιδιά της, είναι οκ.

Για τη Μαρία Σολωμού, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε: «Η Μαρία είναι μια κατηγορία από μόνη της, πολλές φορές έχει πει πράγματα που καλό θα ήταν να μην τα έχει πει. Αλλά πολλές φορές, με τον τρόπο που τα λέει, περνάνε. Δε μπορώ να πάρω το ρίσκο και να γενικοποιώ τα πράγματα, δε μου αρέσει».

Στάθης Αγγελόπουλος: «Η Μαρία Σολωμού κάποιον τράπερ δεν είχε;»

penelope-anastasopoulou.jpg

Τέλος, για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους παρουσιαστές του Big Brother, απάντησε: «Τώρα το διάβασα για το Big Brother, πριν λίγο. Βλέπω Big Brother και δίπλα το όνομά μου. Δεν έχω ιδέα σας το ορκίζομαι. Όλα είναι υπό συζήτηση αν υπάρχουν τα σωστά επιχειρήματα και οι σωστοί όροι για να γίνει μια συνεργασία. Δεν έχω ιδέα, στο ορκίζομαι. Είδα το όνομά μου, της Μαρίας Σολωμού και του Κρατερού Κατσούλη. Δε ξέρω τίποτα».

Ξέσπασε ο Κωνσταντάρας κατά της Σολωμού: «Είναι αισχρό αυτό που είπε, να μάθουμε να σκεφτόμαστε»

Φραγκολιάς σε αδιανόητο ξέσπασμα: Άσε μας ρε Μαρία Σολωμού.Πήγαινε λύσε τα θέματά σου με τους άνδρες

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved