
25η Μαρτίου: Η Τσολάκη λίγο πριν γεννήσει, μπήκε στην κουζίνα & έφτιαξε παραδοσιακό μπακαλιάρο
25η Μαρτίου και το έθιμο προστάζει αυτή την ημέρα να τρώμε μπακαλιάρο με σκορδαλιά.
Έτσι και η Ελένη Τσολάκη λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μπήκε στην κουζίνα και… έφτιαξε παραδοσιακά light μπακαλιάρο.
Η παρουσιάστρια, η οποία από αυτή την εβδομάδα βρίσκεται εκτός Πρωινού Σου σού με άδεια τοκετού, έφτιαξε μπακαλιάρο στο φούρνο και όχι τηγανιτό, αφού πάντα προσέχει και ιδίως αυτό τον καιρό την διατροφή της.
.jpg?t=OuUKwv11yxC_-27dleyDIA)
Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία της από την κουζίνα της, έτοιμη να βάλει τον μπακαλιάρο στο φούρνο και έγραψε: «Χρόνια πολλά Ελλάδα μας!!🤍🤍
Να είμαστε καλά με υγεία, με περηφάνεια με σεβασμό κ τιμή στην ημέρα!!Να θυμόμαστε κ να πολεμάμε για τα ιδανικά μας!!🙏🏻🤍
Υγ.Θα βάλω κ εγώ ένα χεράκι σήμερα!!!💪🏻🩷
#25march #nationalday #mpakaliaros»!
Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω
Τάσος Ιορδανίδης: Οι φωτογραφίες του σημαιοφόρου γιου του στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η κόρη του, Εύα γιορτάζει & της ευχήθηκε ποστάροντας το πιο γλυκό post!
Καινούργιου: Η πιο γλυκιά στιγμή! Εισέβαλε στο πλατό ο βαφτισιμιός της με την ελληνική σημαία