Χαμός στο Πάμε Δανάη: «Ούτε ο Τσαλίκης έχει δικαίωμα να έχει άποψη για τη ζωή της Οικονομάκου»
Showbiz

Χαμός στο Πάμε Δανάη: «Ούτε ο Τσαλίκης έχει δικαίωμα να έχει άποψη για τη ζωή της Οικονομάκου»

Τα όσα είπε ο Γιώργος Τσαλίκης στην Ελίνα Παπίλα, σχετικά με την Αθηνά Οικονομάκου σχολίασε το πάνελ της εκπομπής Πάμε Δανάη το μεσημέρι της Τετάρτης 2/4. 

Ο Άρης Καβατζίκης, δεν άντεξε και εξερράγη on air.

«Παιδιά, συγγνώμη, είμαστε σε πολύ λάθος βάση. Λέμε ότι δικαιούται και ο Γιώργος να έχει άποψη, όχι, δεν δικαιούται κανείς να έχει άποψη για τις ζωές των άλλων. Ούτε η Δανάη έχει δικαίωμα να έχει άποψη, ούτε εμείς, ούτε όλα τα πάνελ της τηλεόρασης έχουμε δικαίωμα να έχουμε άποψη για τις ζωές των ανθρώπων. Να σταματήσει πια αυτό το πράγμα. Είμαστε ήδη σε λάθος βάση.

Τσαλίκης: Αποχώρησε έξαλλος από το pocdast της Παπίλα: «Πάρε κανένα UFO να σε κοιτά, γελοία»

Ούτε ο Γιώργος έχει δικαίωμα να έχει άποψη για τη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου, ούτε κανένας από εμάς έχει δικαίωμα να έχει άποψη στις ζωές των άλλων. Κι αν δεν ήταν διάσημοι αυτοί οι άνθρωποι, κανείς δεν θα ασχολούνταν. Φτάσαμε μια ολόκληρη ελληνική τηλεόραση, αυτό το οικοδόμημα να ασχολείται με τη ζωή της Αθηνάς και με τη ζωή της Σίσσυς, γιατί; Χτίζονται εκπομπές στις ζωές των άλλων», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Γιώργος Τσαλίκης για Δανάη Μπάρκα: «Καταπιέζεται στην τηλεόραση, είναι θεότρελη»

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved