
Μπακοδήμου: «Μετά από μία διάγνωση που είχα, αποφάσισα να τρώω καλύτερα και να γυμνάζομαι»
Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για τα σεμινάρια αυτοβελτίωσης, τα podcast και την τηλεοπτική επιστροφή της.
Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Το feedback που πήρα από τους ανθρώπους ήταν πολύ θετικό, πολλοί μου είπαν ότι φεύγουν από εδώ με αισιοδοξία, με κίνητρο να αλλάξουν πράγματα που δεν λειτουργούν. Το restart σημαίνει ότι κάτι τελειώνει, άρα έχει πόνο, έχει φόβο για το που πας μετά, για το πως στήνεις τη ζωή σου μετά, είτε επαγγελματικό είτε είναι προσωπικό, είτε είναι η σχέση με τον εαυτό σου.

Βλέπεις κάποια στιγμή τον εαυτό σου και λες “πωπω Μαράκι πως… γιατί άφησες τον εαυτό σου τόσο”. Θα μπορούσα να το έχω πει και εγώ και με προφύλαξε η δουλειά μου στη τηλεόραση, που πάντα έπρεπε να έχω μια συγκεκριμένη εικόνα. Είχα το κίνητρο να προσέχω τον εαυτό μου, από ένα σημείο και μετά με προφύλαξε και μια διάγνωση που είχα πριν από κάποια χρόνια και το πήρα πάλι αλλιώς όλο να τρώω πιο υγιεινά, να προσέχω, να γυμνάζομαι.».

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Θα μπορούσε το Podcast να μεταφερθεί και τηλεοπτικά αλλά να μην είναι τόσο ραδιοφωνικό όπως είναι τα Podcast. Αν έχω μια μορφή, αν σκεφτώ μια μορφή, αν έχω μια πρόταση να καταθέσω και το κάνω ίσως. Θα μπορούσα να επιστρέψω σε τηλεπαιχνίδι αν είχε κάτι που με κέντριζε ένα τηλεπαιχνίδι είναι κάτι το οποίο μπορεί να είναι να είναι έξυπνο, να έχει χιούμορ, να έχει συγκίνηση, να έχει ενδιαφέρον, να έχει σασπένς. Αν είχε κάποια χαρακτηριστικά μπορεί ναι. Η αλήθεια είναι ότι η τηλεόραση δεν μου έχει λείψει γιατί ο χρόνος μου είναι γεμάτος. Ως ιδέα όμως η σχέση με την τηλεόραση είναι πολύ ελκυστική και έχω περάσει πάρα πολύ καλά σε αυτή. Δεν θα σας πω αν έχω συζητήσει κάτι».
Δημήτρης Αργυρόπουλος: Γενέθλια με την πρώην σύζυγό του Μαρία Μπακοδήμου και τους γιους τους
Μαρία Μπακοδήμου: Μια γυναίκα που τολμά, ρισκάρει & πάντα πετυχαίνει - Η ηλικία & η σπουδαία καριέρα
Μαρία Μπακοδήμου: Με μαγιό μέσα στον Γενάρη! Οι φωτό από το ταξίδι της στο Ντουμπάι