
Τζένη Θεωνά: «Σκέφτομαι για δεύτερο παιδί, γιατί…»
Η Τζένη Θεωνά μίλησε στο Happy Day για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη, τον γιο τους, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν δεύτερο παιδί.
Αρχικά ανέφερε: «Δεν έχω αργήσει σε δουλειά μου, αλλά έχει τύχει να έχω γύρισμα στον Άλιμο και να βρεθώ στη Νέα Ιωνία. Έχω μπερδευτεί με υποχρεώσεις του γιου μου, αλλά πλέον είμαι πιο προσεκτικοί για αυτό είναι ανεπίτρεπτο».
Και πρόσθεσε: «Μια φορά ήμουν στο πάρκο με τον γιο μου, έκανε τσουλήθρα, για μια στιγμή δεν τον είδα και έτρεχα πανικόβλητη σε όλο το πάρκο, ενώ εκείνος ήταν στο ίδιο σημείο».
Όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον, ανέφερε: «Αν έχω προτάσεις για του χρόνου θα κινηθώ πολύ συντηρητικά, Θα δημιουργήσω ελεύθερο χρόνο για το παιδί γιατί θα πάει 1η δημοτικού».

Και σε άλλο σημείο δήλωσε: «Δεν έχω μέσα μου την παιδική ενέργεια που έχει ο Δήμος. Ο Δήμος όταν είναι μαζί με τον γιο μας καταναλώνουν 18 χιλιάδες θερμίδες. Δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά και να τρέχω πάνω κάτω. Πέφτουν, τσακίζονται, παίζουν, έχουν πολύ πλάκα. Ο Δήμος μαθαίνει στο παιδί τα παιχνίδια, ποδήλατο, τα επιτραπέζια και όλα αυτά, το βράδυ όμως, ζητάει εμένα».
.jpg?t=Z7sfD61vb9QU1fRxdxFRZg)
Και συνέχισε λέγοντας: «Το παιδί έχει καταλάβει τι δουλειά κάνουμε, αλλά δεν δίνει καθόλου σημασία. Πρώτη φορά είδε τη σειρά που παίζω τώρα και του άρεσε πάρα πολύ. Όταν είδε ότι στη σειρά έχω γιο, σοκαρίστηκε. Δεν έχω πολύ χρόνο για εμένα, αλλά είναι επιλογή μου. Όταν ο Δήμος παίρνει το παιδί και μένω μόνη μου, βλέπω σειρές»!
Διαβάστε επίσης:
Τζένη Θεωνά: Η αντίδραση της με την ερώτηση on air – «Πού πιστεύεις ότι στοχεύει, να απαντήσω...»
Στούντιο 4: Η καλεσμένη δεν έφτασε στην ώρα της και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αρκέστηκε σε μία μόνο λέξη
Μαμά στα κρυφά: Το Χ βρήκε τη βασίλισσα της σειράς & δεν είναι η Θεωνά – «Είναι το είδωλό μου»