Showbiz

Σασμός: Ο πυροβολισμός που σοκάρει τους τηλεθεατές και οι εφιάλτες της Καλλιόπης

Gossip-tv Team

Σασμός: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (12/7) προτελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της αγαπημένης σειράς του Alpha. 

Η Αργυρώ ετοιμάζεται για τη μετακόμιση στο σπίτι της Καλλιόπης, η οποία βασανίζεται από έναν εφιάλτη από το παρελθόν της.

Η Ντίνα πλησιάζει όλο και περισσότερο τον Βαγγέλη, ο οποίος αποφασίζει να αποδείξει την πίστη του στον Ευθύμη, εξοντώνοντας τον Γαλετάκη.

Ο Σταύρος ανησυχεί για τον αδερφό του, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον βοηθήσει.

Ο Μαθιός παίρνει τη μεγάλη απόφαση και ζητά από τον Παύλο να ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον Σασμό.

Στο μεταξύ η Θοδώρα ζητά από τον Παπά να τους παντρέψει τον άλλο μήνα, ενώ η Αιμιλία ανακοινώνει στον Παύλο ότι ο Ευθύμης πυροβόλησε τελικά τον Αντώνη.

Δείτε το trailer παραπάνω...

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved