Showbiz

«Έγινε πραγματικότητα η επιθυμία της μητέρας του να τον δει γαμπρό» - Αποκάλυψη για Αγγελόπουλο

Gossip-tv Team

Στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος που μίλησε στη Φαίη Φώτου και στο Πρωινό του ΑΝΤ1. 

Ο ίδιος ρωτήθηκε για τον θάνατο της μητέρας του πρώην νικητή του Survivor και αποκάλυψε πως ουσιαστικά έγινε πραγματικότητα η επιθυμία της μητέρας του να τον δει γαμπρό.

Ο ίδιος είπε ακόμη πως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του, αλλά θα το κάνει σύντομα προκειμένου να του πει τα συλλυπητήρια του.

IMG_0016.jpg

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε:

«Το πληροφορήθηκα εχθές το βράδυ από ένα story που ανέβασε ο Γιώργος. Τα θερμά μου συλλυπητήρια, δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα μαζί του. Δύσκολο όλο αυτό που του συμβαίνει ειδικά μετά τον γάμο του. Τουλάχιστον έγινε πραγματικότητα η επιθυμία της μητέρας του να τον δει γαμπρό.

Δύναμη τώρα στην οικογένεια και στους οικείους του, κάποια στιγμή θα τον πάρω να συλλυπηθώ. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά όπως και να έχει θέλει δύναμη τουλάχιστον εχθές ήταν μια μέρα χαράς για αυτόν, βέβαια τώρα πρέπει να μαζέψει τα “κομμάτια” του και να μπορέσει να το ξεπεράσει.

Ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας, ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Πιστεύω ότι καθετί που το έρχεται στη ζωή, το αντιμετωπίζει με την κατάλληλη ψυχραιμία, οπότε δεν τον φοβάμαι. Όσα δύσκολα και να του έρχονται πάντα βρίσκει τον δρόμο και την δύναμη να τα ξεπεράσει. Εγώ αυτό ξέρω από τον Γιώργο όσο τον έχω ζήσει», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved