3605180
G-Sports

Παναθηναϊκός AKTOR: Φρενίτιδα και παραλήρημα στο ΟΑΚΑ για τους Πρωταθλητές Ευρώπης

Μετά το «πράσινο» πάρτι στο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την άφιξη των Πρωταθλητών Ευρώπης, των παικτών του Παναθηναϊκού σήμερα (27/5) το μεσημέρι, ήρθε η ώρα για την ακόμα πιο μεγάλη φιέστα στο «σπίτι» της κορυφαίας ομάδας, το ΟΑΚΑ.

Μετά τη χθεσινή επικράτηση των Πρασίνων επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Uber Arena στο Βερολίνο, οι παίκτες επέστρεψαν την Ελλάδα θριαμβευτές, προσθέτοντας το έβδομο αστέρι στη φανέλα μετά από 13 ολόκληρα χρόνια!

3165606

Από νωρίς σήμερα το μεσημέρι, επικρατούσε το αδιαχώρητο στις αφίξεις του αεροδρομίου με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού AKTOR να φωνάζουν συνθήματα της ομάδας τους και φυσικά να περιμένουν πώς και πώς την άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης.

Η καθυστέρηση, περίπου μίας ώρας της πτήσης στην οποία επέβαιναν οι πρωταγωνιστές αυτής της κορυφαίας στιγμής του αθλητισμού της χώρας μας, δεν φάνηκε να δυσαρεστεί κανέναν από όσους περίμεναν, παρ' όλο που η ανυπομονησία και η αγωνία είχαν χτυπήσει... πράσινο!

Οι οπαδοί καλωσόρισαν στη συνέχεια τους πρωταθλητές με αποθεωτικά συνθήματα, ειδικά όταν τους είδαν στο ανοιχτό πούλμαν να τους χαιρετούν και να ζητωκραυγάζουν και εκείνοι από χαρά για τη μεγάλη νίκη.

Το πούλμαν με τους πρωταθλητές έκανε για μία διαδρομή 30 λεπτών, δύο ολόκληρες ώρες να φτάσει στο ΟΑΚΑ καθώς οι οπαδοί της ομάδας βρίσκονταν κατά μήκος όλης της διαδρομής και αποθέωναν τους πρωταγωνιστές.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved