Σερένα Γουίλιαμς: Πώς είναι το σώμα της μετά από 2 εγκυμοσύνες;-Η θεραπεία σύσφιξης & η αυτοφροντίδα
G-Sports

Σερένα Γουίλιαμς: Πώς είναι το σώμα της μετά από 2 εγκυμοσύνες;-Η θεραπεία σύσφιξης & η αυτοφροντίδα

Η Σερένα Γουίλιαμς αγαπά τον εαυτό της, τον φροντίζει και υπενθυμίζει σε όλους μας ότι το σώμα μας και η υγεία μας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητά μας!

Η Αμερικανή πρώην επαγγελματίας τενίστρια, η οποία κατόρθωσε να παραμείνει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης για 319 εβδομάδες και να κερδίσει 23 grand slam προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας υπενθύμισε τη σημασία της αυτοφροντίδας.

Πώς η Σερένα Γουίλιαμς έφτασε να γίνει βραβευμένο fashion icon - Οι σπουδές, το τένις & η μόδα

1719481875631-426913569-serena-williams.jpg

Instagram / serenawilliams

«Το να μπορώ να αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου, είναι κάτι με το οποίο πάλευα πάντα. Επιτέλους, είμαι εντάξει με το να περνάω μία ώρα (κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού ύπνου) μακριά από τα παιδιά μου και τη δουλειά μου, για να κάνω κάτι για τον εαυτό μου. Πάντα νιώθω ενοχές που τα αφήνω, αλλά πρέπει να θυμάμαι ότι το να φροντίζω τον εαυτό μου, θα με βοηθήσει μόνο να τα φροντίζω καλύτερα.

Στο τελευταίο μου ταξίδι στο Παρίσι, μια κοπέλα μου έκανε δώρο ένα σπα. Ξέρει ότι μετά από 2 μωρά, έχω αποδεχτεί την ύπαρξη της κοιλιάς μου. Έπρεπε να δημοσιεύσω αυτό το βίντεο που τράβηξε. Τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά. Βλέπω πρόοδο με το δέρμα μου να επανέρχεται στο φυσιολογικό και την αυτοπεποίθησή μου να επανέρχεται. Ακούστε, το σώμα μου δεν θα είναι ποτέ το ίδιο, αλλά ούτε εγώ θα είμαι, επειδή έχω 2 καταπληκτικές ηλιαχτίδες στη ζωή μου.

serena-williams-(3).jpg

Θα αγαπώ πάντα τα σημάδια της γέννας, αλλά ήθελα να ευχαριστήσω τη φίλη μου Mia και τη Nat που μου έδωσαν να καταλάβω ότι είναι εντάξει να παίρνω χρόνο για τον εαυτό μου, μακριά από τη δουλειά και τα παιδιά», έγραψε στη λεζάντα της η Σερένα Γουίλιαμς, η οποία πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία:

serena-williams.jpg

Instagram / serenawilliams

Διαβάστε επίσης:

H Serena Williams είναι στην Ελλάδα οικογενειακώς και μαγεύτηκε από την ξενάγηση στην Ακρόπολη!

Serena Williams: Η φωτογραφία με το μωρό της στο Instagram και το μήνυμα σε όλες τις μαμάδες!

Serena Williams: Αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει μετά τη γέννα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved