H Οικονομάκου απαθανατίζει τον Τσερέλα στην πισίνα & Αμούτζας-Μπρεάζου κάνουν για 1η φορά διακοπές
Showbiz

H Οικονομάκου απαθανατίζει τον Τσερέλα στην πισίνα & Αμούτζας-Μπρεάζου κάνουν για 1η φορά διακοπές

Δύο από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ διανύουν τις πιο όμορφες κοινές διακοπές τους. Η Αθηνά Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα στην Τζιά και ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια Μπρεάζου στην Πύλο! 

Η όμορφη ηθοποιός και ο γνωστός μπασκετμπολίστας βρίσκονται από το Σαββατοκύριακο στο όμορφο νησί και απολαμβάνουν τις ανέσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου έχουν καταλύσει αλλά και τις ομορφιές της Τζιάς, ενώ ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια Μπρεάζου με το που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το J2US έφυγαν για τις πρώτες κοινές διακοπές τους ως ζευγάρι.

J2US: Το gossip-tv στον τελικό! Oι ερωτευμένοι Αμούτζας-Μπρεάζου & η Βανδή με την κόρη της, Μελίνα

077d8e6a-oikonomakou-tserela.webp

Να θυμίσουμε ότι η όμορφη τραγουδίστρια και ο ταλαντούχος ηθοποιός ήρθαν κοντά όταν έγιναν καλλιτεχνικό ζευγάρι για τις ανάγκες του μουσικού σόου και από τότε είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι, παρ' όλο που δεν θέλουν να μιλούν για τη σχέση τους. Οι ματιές και ο ερωτισμός που υπάρχει ανάμεσά τους είναι αρκετά για να πείσουν όποιον τούς βλέπει μαζί πως είναι πολύ ερωτευμένοι.

Φυσικά, οι μέρες στον προορισμό που επέλεξαν σε πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα στην Πύλο είναι πραγματικά πολύ όμορφες με το ζευγάρι να απολαμβάνει ξεχωριστές στιγμές μαζί.

Ανώνυμο σχέδιο - 1

Το ίδιο και η Αθηνά Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα ο οποίος χθες ανέβασε και την πρώτη κοινή φωτογραφία του με την αγαπημένη του στα social media. Σήμερα, η ηθοποιός ανέλαβε χρέη... φωτογράφου και απαθανάτισε τον σύντροφό της την ώρα που εκείνος χαλάρωνε στην πισίνα.

tserela.jpg

Διαβάστε επίσης:

J2US τελικός -Η Τάνια Μπρεάζου το παραδέχτηκε για τη γνωριμία της με τον Αμούτζα: «Άλλαξε η ζωή μου»

Μπρούνο Τσερέλα: Η αναμονή τελείωσε - Ανέβασε την πρώτη κοινή φωτογραφία με την Αθηνά Οικονομάκου

Οικονομάκου–Τσερέλα: Το ερωτικό ΣΚ στην Κέα, οι λήψεις στην ίδια πισίνα & τα tags που δεν έγιναν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved