Ντρισμπιώτη: Το ποστ για τον ορισμό της ως σημαιοφόρος με τον Αντετοκούνμπο,στους Ολυμπιακούς Αγώνες
G-Sports

Ντρισμπιώτη: Το ποστ για τον ορισμό της ως σημαιοφόρος με τον Αντετοκούνμπο,στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, αναδείχθηκε πρώτη στην ψηφοφορία της ΕΟΕ και θα είναι σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η πρωταθλήτρια του βάδην επικράτησε των Μαρίας Σάκκαρη, Ευαγγελίας Πλατανιώτη και Μαργαρίτας Πλευρίτου. Η απόφαση για τον «Greek Freak» ήταν ομόφωνη!

Η πρώτη ανάρτηση της Ντρισμπιώτη

«Η απόφαση της Ε.Ο.Ε. να με ορίσει μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με γεμίζει συγκίνηση και υπερηφάνεια. Για κάθε αθλήτρια και για κάθε αθλητή, το να κρατάει τη σημαία της χώρας του στην τελετή έναρξης της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στην ιστορία του κόσμου, είναι η ύψιστη τιμή.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του - Οι καλεσμένοι, το μενού & το κόστος

ntrispioti-simaia-1.jpg.jpg


Τέτοιες στιγμές τα όνειρα, οι προσδοκίες, οι κόποι και οι αγώνες μιας ζωής ολόκληρης αφιερωμένης στον Αθλητισμό περνούν αστραπιαία από το μυαλό, αλλά αμέσως οι ανάγκες της προετοιμασίας σε προσγειώνουν στις απαιτήσεις των ημερών που έρχονται.

Στο Παρίσι, όλα τα παιδιά της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής, θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, ώστε για ακόμα μία φορά να σηκώσουμε ψηλά τα ελληνικά χρώματα.💙», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

https:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved