Euro 2024: Φαντασμαγορική η τελετή λήξης! Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ & ο βασιλιάς Φελίπε στο γήπεδο!
G-Sports

Euro 2024: Φαντασμαγορική η τελετή λήξης! Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ & ο βασιλιάς Φελίπε στο γήπεδο!

Euro 2024: Με μία γιορτή, με χορό και πολύ τραγούδι υποδέχτηκαν οι Γερμανοί τον πλανήτη για την τελετή λήξης της κορυφαίας διοργάνωσης για την ανάδειξη της «βασίλισσας της Ευρώπης» στο ποδόσφαιρο!

Απόψε, οι δύο ομάδες που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, η Εθνική Αγγλίας και η Εθνική Ισπανίας μας είχαν πείσει από μέρες πως θα μας χάριζαν πολύ θέαμα, καλή μπάλα και φυσικά θα μας πρόσφεραν μοναδικές συγκινήσεις.

euro-2024-2.jpg

Λίγο πριν την εμφάνιση των ομάδων όμως στον αγωνιστικό χώρο, οι Γερμανοί διοργανωτές είχαν φροντίσει να χαρίσουν επίσης ένα φαντασμαγορικό θέαμα με πολλή μουσική, χορό και πυροτεχνήματα.

Spain v England: Final - UEFA EURO 2024

O πρόεδρος της UEFA Aleksander Ceferin με τον βασιλιά Φελίπε και την πριγκίπισσα Σοφία της Ισπανίας (Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Η τελετή λήξης της διοργάνωσης ήταν πράγματι πολύ εντυπωσιακή με τους Ιταλούς DJs Μεντούτσα, τους OneRepublic, που φημίζονται για εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, δισεκατομμύρια ροές και τη Γερμανίδα ποπ τραγουδίστρια Κιμ Πέτρας να δίνουν επί σκηνής που είχε στηθεί στη μέση του γηπέδου να χαρίζουν ένα φαντασμαγορικό σόου που ολοκληρώθηκε με πολύχρωμα πυροτεχνήματα.

Δείτε την τελετή λήξης παρακάτω:

Από τις κερκίδες των επισήμων δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ο οποίος είχε κανονίσει εδώ και καιρό το ταξίδι του στη Γερμανία για τον μεγάλο τελικό μιας και η Εθνική Αγγλίας θα έδινε εκεί τον καλύτερό της εαυτό αλλά και ο βασιλιάς Φελίπε να υποστηρίζει με τη σειρά του την Εθνική Ισπανίας μαζί με την κόρη του, πριγκίπισσα Σοφία. Μάλιστα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε στο πλευρό του τον γιο του, πρίγκιπα Τζωρτζ ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον αγώνα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved