Πύρρος Δήμας: Η συνάντηση με τον Snoop Dogg και τη Σελίν Ντιόν - Τι δεν του αρέσει και δυσαρεστήθηκε
G-Sports

Πύρρος Δήμας: Η συνάντηση με τον Snoop Dogg και τη Σελίν Ντιόν - Τι δεν του αρέσει και δυσαρεστήθηκε

Summer’s Cool: Σαν σήμερα, το 1996, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, Πύρρος Δήμας, είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα. Η συνάντησή του με τον Snoop Dogg και η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο ίδιος μίλησε ζωντανά στον ΣΚΑΙ για την δικιά του πρωτιά και όχι μόνο.

«Είμαι τεχνικός διευθυντής στην Αμερικανική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών και head coach της αμερικάνικης ομάδας. Ο Snoop Dogg συνεργάζεται με το NBC και ήρθε στο κέντρο προετοιμασίας των Αμερικανών και ζήτησε να γνωρίσει το άθλημα της άρσης βαρών. Για μας όλο αυτό είναι διαφήμιση. Ο ίδιος κάνει και ένα ντοκιμαντέρ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα χρησιμοποιηθεί από το NBC στους επόμενους Ολυμπιακούς στο Λος Άντζελες», είπε αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

Δήμας για τους σημαιοφόρους: «Ο Γιάννης είναι ένα υπουργείο Τουρισμού μόνος του, η Αντιγόνη...»

daim.jpg

Και συνέχισε: «Σήμερα θα βγω πρώτη μέρα. Σίγουρα δεν είναι όπως οι παλιότεροι Ολυμπιακοί. Το ότι η παρέλαση θα γίνει με πλοία στο ποτάμι και το ότι η φλόγα δεν θα ανάψει για πρώτη φορά μέσα στο στάδιο εμένα λίγο μου ξενίζουν αλλά ας μην το κρίνουμε πριν το δούμε. Εμάς μας αρέσουν τα παραδοσιακά. Δεν έχω δει κανέναν αθλητή από την ελληνική αποστολή αλλά οι ευχές όλων μας είναι μαζί τους. Να πάνε καλά και να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους».

Όσο για τη Σελίν Ντιόν είπε: «Την είδα αλλά ήταν τέσσερα τραπέζια μακριά μου. Σίγουρα θα πει ένα τραγούδι, δεν ξέρω αν είναι ένα - δύο ή παραπάνω… αλλά για να είναι εδώ σίγουρα έχει έρθει για να στηρίξει την τελετή έναρξης».

Δείτε το βίντεο:

Σειρά θα γίνει η ζωή του Πύρρου Δήμα

Αφροδίτη Σκαφίδα: «Ήθελα να γίνω μητέρα αλλά ο άντρας μου δεν ήθελε άλλα παιδιά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved