G-Sports

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παγκόσμια κατακραυγή για την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens

Οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2024 ξεκίνησαν με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο αλλά και με αρκετές παραφωνίες. Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε δρώμενο αποδομητικού χαρακτήρα που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της τελετής καθώς παρουσιάστηκε μια διασκευή του Μυστικού Δείπνο από drag queens.

Μία ομάδα από drag queens και χορευτές πραγματοποίησε μια προφανή «παρωδία του Μυστικού Δείπνου» στην τελετή που έγινε το βράδυ της Παρασκευής (26/7) προκαλώντας έντονη κριτική και οργισμένα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρίσι 2024 - Νεκρός προπονητής στο Ολυμπιακό χωριό - Έπαθε ανακοπή

Συγκεκριμένα μια ομάδα 18 καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων τρεις γνωστές drag queen από το Drag Race France καθόντουσαν σε ένα μακρύ τραπέζι, ενώ στο κέντρο βρισκόταν μια περίτεχνα ντυμένη γυναίκα με μια μεγάλη ασημένια κόμμωση που προσομοίαζε σε φωτοστέφανο παραπέμποντας στους πίνακες που απεικονίζουν τον Χριστό, ενώ χαμογέλασε κάνοντας ένα σχήμα καρδιάς με τα χέρια της. Κατόπιν στην σκηνή εμφανίστηκαν μοντέλα για την αυτοσχέδια επίδειξη μόδας, ενώ σύμφωνα με την New York Post, στην σκηνή εμφανίστηκε ένας τεράστιος δίσκος αποκαλύπτοντας έναν λιτά ντυμένο άνδρα, βαμμένο εξ ολοκλήρου μπλε. Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων η παράσταση αποτελούσε μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού, Διονύσου για να κάνει το κοινό να συνειδητοποιήσει τον παραλογισμό της βίας μεταξύ των ανθρώπων.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla, κ. Έλον Μασκ μίλησε για κατάφορη προσβολή σε βάρος των Χριστιανών: “εξαιρετικά ασεβής προς τους Χριστιανούς”.

Ο οικοδεσπότης του podcast Liberty Lockdown, κ. Κλιντ Ράσελ έγραψε στο X: “Αυτό είναι τρελό, να ανοίγετε την εκδήλωσή σας αντικαθιστώντας τον Ιησού και τους μαθητές στον Μυστικό Δείπνο με άνδρες σε drag. Υπάρχουν 2,4 δισεκατομμύρια Χριστιανοί στη Γη και προφανώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες θέλησαν να δηλώσουν δυνατά σε όλους αυτούς, ευθύς εξαρχής ότι δεν είναι καλοδεχούμενοι”.

Δείτε τα εξοργιστικά σχόλια:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι έξαλλοι θεατές που βρέθηκαν στο Παρίσι & η εξαφάνιση του βωμού

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Εξαιρετικός ο «Άρχοντας των δαχτυλιδιών» Πετρούνιας - Αγγίζει την πρόκριση

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρόκριση για τον Στέφανο Ντούσκο-Εκτός ημιτελικών Ντουντουνάκη και Δαμασιώτη

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved